пʼятниця, 28 вересня 2018 р.

Звернення до Регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»

Звернення
депутатів Токмацької  районної ради Запорізької області
до Регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»

Шановне керівництво, Регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»

Звертаємось до Вас, оскільки стривожені ситуацією, яка склалася навколо призупинення роботи залізничної станції Молочанськ. Як нам відомо, тривалий час підприємство ТОВ «АЛЬЯНС ОЙЛ УКРАЇНА» по залізничній станції  Молочанськ регіональної філії «Придніпровська залізниця» користується послугами залізничного транспорту та зарекомендувало себе як стабільний та надійний партнер ПАТ «Укрзалізниця». Підприємство постійно отримує залізницею для Токмацького, Чернігівського, Більмацького, Приморського та Михайлівського районів небезпечні наливні вантажі (бензин, дизельне паливо), яке використовується аграріями Запорізької області в посівній та збиральній компаніях.
Також цього року в Токмацькому районі створено нове Приватне підприємство «ПРАЙД-ЦЕМЕНТ», діяльність якого спрямована на закупівлю та подальшу реалізацію великих партій цементу по різних регіонах країни. Враховуючи місцезнаходження виробничої дільниці, товар повинен надходити товарними вагонами залізничною під’їзною колією станції Молочанськ.
ПП «ПРАЙД-ЦЕМЕНТ» планує отримувати щомісячно 20-30 вагонів, в залежності від сезону. У зв’язку з цим ПАТ «Укрзалізниця», надаючи послуги, матиме стабільний  дохід.
Відповідно до статті 2 Закону України «Про залізничний транспорт», залізничний транспорт є однією  з  важливих  базових  галузей економіки   України,   забезпечує   її   внутрішні   та   зовнішні транспортно-економічні зв'язки і потреби населення у перевезеннях.
Діяльність  залізничного транспорту як частини єдиної транспортної системи  країни  сприяє  нормальному  функціонуванню  всіх галузей суспільного  виробництва,  соціальному  і економічному розвитку та зміцненню обороноздатності держави,  міжнародному  співробітництву України.
Теперішнім та майбутнім користувачам послуг залізничного транспорту по станції Молочанськ дуже важливе функціонування вищевказаної станції.
На підставі вищезазначеного, звертаємось до Вас з проханням переглянути своє рішення щодо призупинення роботи станції Молочанськ та виключити її зі списку збиткових.
Будемо вдячні за надану відповідь та реагування згідно повноважень.

Схвалено     на    сорок першій
черговій     сесії Токмацької
районної
   ради сьомого

скликання 26.09.2018 року № 20


Немає коментарів:

Дописати коментар