понеділок, 12 лютого 2018 р.

Звернення до голів фермерських та особистих селянських господарств, приватних землевласників області, прийняте на конференції Асоціації фермерів та приватних землевласників України в Запорізькій області 10 лютого 2018 року

Наприкінці грудня 2017 року в м. Токмак, Запорізької області зареєстровано Асоціацію фермерів та приватних землевласників України в Запорізькій області (АФЗУ в Запорізькій області).
У відповідності зі Статутом всеукраїнської «Асоціації фермерів та приватних землевласників України», членство в Асоціації є фіксованим, тобто кожен член асоціації, який сплачує членські внески перебуває на обліку в «Асоціації фермерів та приватних землевласників України».
Фіксовані члени Асоціації мають право і можливість:
-    формувати державну аграрну політику через діяльність Асоціації;
-    захищати свої інтереси через Асоціацію;
-    безкоштовно отримувати юридичні консультації;
-    отримувати інформацію, новини АПК через сайт, розсилку, газету;
-    користуватися пільгами і знижками від партнерів Асоціації;
-    отримувати державну допомогу та брати участь у розподілі коштів державної підтримки.
        Першу інформацію про порядок розподілу коштів можна буде дізнатися в АФЗУ (його обласному підрозділі), оскільки АФЗУ виборола цю підтримку.
        На теперішній час в АФЗУ в Запорізькій області фіксованими членами Асоціації є представники 13 районів області.
      Всім фермерам, одноосібникам, приватним землевласникам відкриті двері для вступу в фіксовані члени Асоціації для спільного вирішення проблем розвитку фермерського руху та покращення життя селян в Україні. Для контактів: 71701, Запорізька обл., м. Токмак, вул. Володимирська, буд. 8, тел.: 06178 44 3 99, email: vostok-l@ukr.net


Немає коментарів:

Дописати коментар