вівторок, 22 травня 2018 р.

Сила духу та сила волі!


В період з 17 по 20 травня поточного року в місті Луцьк проходив чемпіонат світу з пауерліфтингу за версією WPA, в якому приймали участь близько 300 спортсменів з 11 країн світу.
Серед учасників цих змагань були і спортсмени, представники нашого міста, а саме - майстер спорту Чепурний Володимир та майстер спорту Петренко Геннадій. Вони гідно представили на змаганнях нашу країну і наше місто, ставши чемпіонами світу в абсолютному заліку у ваговій категорії до 82,5 кг та до 75 кг відповідно серед ветеранів до 60 років, отримавши при цьому почесні нагороди і встановивши по три світових рекорди.
Спортсмени змаганнями залишилися задоволені.
Володимир Чепурний виконав три вправи з такими результатами: присідання зі штангою – 205 кг (рекорд світу), жим лежачи – 105 кг, станова тяга – 225 кг (рекорд світу), в сумі набравши 535 кг (рекорд світу).
Геннадій Петренко також виконав три вправи з результатами: присідання зі штангою – 167,5 кг (рекорд світу) , жим лежачи – 85 кг, станова тяга – 210 кг (рекорд світу) , в сумі набравши 462,5 кг (рекорд світу) . Також Володимир та Геннадій приймали участь в окремих змаганнях зі станової тяги. Володимир Чепурний став чемпіоном світу та рекордсменом в ваговій категорії до 82,5 кг з результатом 225 кг. Геннадій Петренко також став чемпіоном світу та рекордсменом в ваговій категорії до 75 кг з результатом 210 кг.
Зараз спортсмени готується до наступних змагань.
Вітаємо чемпіонів із заслуженою перемогою і побажаємо їм подальших здобутків на шляху до вершин спортивного Олімпу!
В. Шумнов, В. Фітак



Немає коментарів:

Дописати коментар