субота, 26 травня 2018 р.

День села: с. Нове - рішення щодо приєднання території до Остриківської об’єднаної територіальної громади не буде

25 травня селяни та гості відсвяткували День села у Новому Токмацького району. Традиційно гуляння йшли до пізнього вечора, відвідала іменинників і заступник голови Токмацької райради Валерія Матвієнко з подарунками.

Цікавим виявився той факт, що присутні на святі селяни в розмові зі мною обурилися на той факт, що наша газета раніше подала інформацію відносно засідання робочої групи Токмацької РДА з підтримки та впровадження заходів з добровільного об’єднання громад Токмацького району, яку очолив голова райдержадміністрації Віктор Дудукалов. Тоді члени робочої групи розглянули пропозиції щодо формування територій спроможних громад з урахуванням фактичних процесів добровільного об’єднання, та прийняття остаточного рішення з метою надання пропозиції для внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Запорізької області.

Робоча група прийняла рішення про проведення на території Новенської сільської ради у термін до 18.05.2018 року громадських обговорень з метою прийняття рішення щодо приєднання території до Остриківської об’єднаної територіальної громади. Так ось – Новенська сільська рада проти такого приєднання, резюмували селяни.


Фото Андрія Колєснікова.
Петро КРОПИВА




Немає коментарів:

Дописати коментар