неділя, 20 травня 2018 р.

Facebook про День Вишиванки у Токмаку


(подається мовою та стилістикою оригіналу)
Татьяна Бончева создала опрос в группе «"Токмак Украина"».  Молочанськ, Приморськ, Бердянськ та інші святкували день Вишиванки. Свято вийшло яскравим, веселим та незабутнім. І лише в Токмаці була якось не святкова атмосфера. Людей було мало, сценарій свята взятий з 2017 року. На афішах писали що час проведення з 17:00 до 19:00, але все закінчилося через  40 хвилин. Питання. ЧОМУ??? ЧОМУ саме Токмак проігнорував це яскраве свято? ЧОМУ більша частина населення взагалі була не проінформована про це свято.???
Лариса Братищенко ...бо для нашої місцевої влади та мешканців міста (більшості), нажаль, це не свято...
евгений игнатенко К сожалению я и не знал когда этот праздник! ( минус к моей образованности! (
Татьяна Бончева это дело не в вашей образованности , а дело в том что даже в соц сетях этой темы нигде не было. конечно люди не могут держать все даты в голове. Нам в помощь - радио, газеты, интернет. Но, увы, была везде ТИШИНА
Olenka Rbta Я запізнилася, але цікаво дізнатися, чи приходили привітати мешканців міста хтось з представників місцевої влади?
Олексій Задорожний Представники влади вітають токмачан, як правило, на офіційні свята.
Olenka Rbta Не було видно ні депутатів, ні активістів
Olenka Rbta В такий непростий для країни час, було б непогано молодому поколінню допомоги цю ,,национальную сознательность" розвивати!
Татьяна Бончева Олексій Задорожний в семье всё начинается с отца и матери, в городе с высшего руководства. а Украина с президента и др . так что, Лёшка, если бы он (мэр) дал распоряжение об организации праздника, вышло бы всё по другому.......
Олексій Задорожний Татьяна Бончева  Возможно ты права. Но проблема с национальной сознательностью всё-таки есть...
Татьяна Береза Олексій Задорожний, повністю з вами згодна, але в мера що немає національної самосвідомості? Хто мусить згуртовувати людей, демонструвати приклад. Не треба виступати з високої сцени, просто будь серед людей, спілкуйся, зустрічайся і т.д. А ні, він серед простолюдинів не може, це мабуть нижче його гідності?
Денис Юдинков Тому що це Токмак. Доповідь закінчив.
Тамара Ивко Жалко було дивитись на виконавців, на тих хто зробив виставку вишитих робіт, їм довелося витримати пекуче сонце....та нажаль глядачів було занадто замало. Бо Токмацька Влада чомусь не була зацікавлена у проведенні цього свята, хоча працівники БК підготувались добре!
На фото Андрія Колєснікова – під час святкування Дня Вишиванки та Дня Європи у Молочанську 17 травня.

Немає коментарів:

Дописати коментар