пʼятниця, 2 лютого 2018 р.

П’ятдесят восьма сесія Токмацької міської ради сьомого скликання (позачергова)

02 лютого відбулася позачергова сесія Токмацької міської ради. Депутати розглянули питання:

1. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21.12.17 р. № 4 «Про бюджет  м. Токмак на 2018 рік».

2. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21.12.17 р. №5 «Про затвердження Програм на  2018 рік».

3. Про  укладання  Меморандуму про партнерство та співпрацю при реалізації проекту «Будівництво об’єкту енергетичної інфраструктури – теплоелектроцентралі «ТЕЦ» електричною потужністю 8,6 МВт на біопаливі в м. Токмак», де депутати  вирішили укласти  Меморандум  про партнерство та співпрацю при реалізації цього проекту.  Предметом Меморандуму є організація співпраці та координація дій сторін, спрямованих на якнайшвидшу  реалізацію проекту «Будівництво об’єкту енергетичної інфраструктури – теплоелектроцентралі «ТЕЦ» електричною потужністю 8,6 МВт на біопаливі в м. Токмак». Меморандум підпишуть: від Токмацької міської ради - міський голова І.В.Котелевський, а від ТОВ «Інвестиційна компанія ЕНЕРГО-АЛЬЯНС» - І.С. Зальотіна.

4. Про делегування повноваження. Депутати в цьому рішенні делегували повноваження Управлінню комунального господарства виконавчого комітету Токмацької міської ради виступати від імені Токмацької міської ради, замовником проектних робіт по об’єкту «Будівництво фотоелектричної системи у місті Токмак Запорізької області», а також вчиняти інші необхідні дії для реалізації цього проекту. Якщо цей проект успішно реалізується, то у Токмаку буде створено першу в Україні комунальну сонячну електричну станцію.

5. Про здійснення ремонту пам’ятки  культурної спадщини. Депутати погодили громадській організації «Авто-мото клуб «ФАЕТОН» проведення за власний рахунок ремонтних робіт на пам’ятці історії місцевого значення – пам’ятник радянським танкістам, розташованого  в м. Токмак по вул. Центральній (в районі буд. 55 та 57) біля міської лікарні,  в тому числі виконувати функції замовника таких робіт. Тобто – наш танк незабаром «поїде» на реставрацію.

6. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичній особі. У цьому рішенні депутати надали дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 15,0000 га по вул. Ковальська (район заводу ПАТ «ТКШЗ») для будівництва об'єктів енергетичної інфраструктури, управлінню комунального господарства виконавчого комітету Токмацької міської ради, юридична адреса: м. Токмак, вул. Центральна, 45, з метою подальшої передачі земельної ділянки в користування.


Петро Кропива


5 коментарів:

  1. И еще вопро - СРОКИ реставрации и возвращения?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. К осени 2018 года, сказали на сессии, должны работы закончить.

      Видалити
  2. Первый комментарий был с грамматической ошибкой, поэтому пишу его повторно
    Мой коментарий: Татьяна Рудовская5 лютого 2018 р. о 20:15
    А приедет танк на место, в Токмак? Кто может это гарантировать, конкретное лицо, пожалуйста и публично. А то все делается тишком, люди в недоумении. Вернется танк в Токмак или уйдет коллекционеру?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. За все эти работы отвечает отдел культуры Токмакского городского совета.

      Видалити