неділя, 28 травня 2017 р.

Свято Дня села у Новому

27 травня у селі Новому Токмацького району відбулося грандіозне свято – День села. Біля свіжо відремонтованого сільського Будинку культури з прекрасно облаштованою зоною відпочинку як для дорослих, так і для дітей зібралися селяни, а їх проживає у селі близько 200 сімей, і мешканці із всіх сіл Новенської сільської ради - Мирне, Пшеничне,  Рівне,  Харкове, Чистопілля та гості свята.
На святі не буває без подарунків, тому тут їх отримали – кожна мама, що народила малюка, воїни АТО, що захищали і захищають мир та спокій в державі, школярі, спортсмени (до речі село має потужну жіночу футбольну команду, якій заздрять у Токмаці), аматори сцени та інші видатні селяни. Як зазначив сільський голова Анатолій Субоцький – гостей ми турбувати не будемо, ми їх запросили, щоб вони відпочили і продовжував нагородження. Солодкі подарунки на свято привезла заступник голови Токмацької районної ради Валерія Матвієнко, яка бажала присутнім дальшого процвітання села.
Все дійство супроводжувалося виступами колективів художньої самодіяльності  та спеціальних гостей свята – вихованців Молочанської дитячої школи мистецтв, яку з найкращими побажаннями  презентувала давній друг села Єлизавета Савон.
Свято продовжувалося до пізньої ночі під звуки танцювальних мелодій у виконанні «живого» гурту.
Допомагав у висвітленні свята і токмачанин  Андрій Колесніков, який надав нам свої фотоматеріали.


Петро Кропива


























Немає коментарів:

Дописати коментар