пʼятниця, 5 травня 2017 р.

День Перемоги святкує Токмацький район

05 травня в  с. Благодатне (Чапаєвка) на території військово-братського меморіального комплексу відбувся мітинг-реквієм «Пам’яті подвигу», присвячений 72-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В урочистому заході прийняли участь представники районної та обласної влади, голови міської та районної ветеранських організацій, військовий комісар Токмацького об’єднаного міського військового комісаріату, помічник народного депутата України, намісник Свято-Миколаївського чоловічого монастиря Української православної церкви Київського патріархату ієромонах Пахомій, ветерани другої світової війни, волонтери, учасники антитерористичної операції (читай війни), школярі, громадськість, підприємці. 
Ветерани другої світової війни… Як мало їх залишилось, яка доля їх спіткала, як ображає їх держава. Не дивлячись ні на що – вони перемогли, 72 роки тому вони сповістили світ про Велику Перемогу.
Святкувати Перемогу під час війни на сході України і закликати до її припинення – це зрада. Ветерани тодішньої війни не закликали до її припинення, вони йшли і перемагали, бо війни не припиняються – в них або перемагають, або програють. Не існує свята припинення війни – є свято Перемоги – однієї для всіх.
Смерть окупантам України! Перемога буде за нами! Слава Україні!!!


Петро Кропива
















Немає коментарів:

Дописати коментар