неділя, 28 травня 2017 р.

Наталія Стрельцова: Якщо приймати участь, то перемагати

1999 рік – дві срібні медалі на чемпіонаті світу у Північній Осетії (Владикавказ); 2016 рік – дві золотих медалі на чемпіонаті Європи у Румунії (Бухарест); 2016 рік – одна золота та одна срібна медалі на чемпіонаті світу у Болгарії (Благоєвград); 18 травня 2017 року – дві золотих медалі на чемпіонаті Європи у Польщі (Катовіце).
Ось таку спортивну  історію розповіла мені токмачанка  Наталія Стрельцова – майстер  спорту України з армрестлінгу, дуже позитивна, життєрадісна з високим почуттям гумору людина. Щоб досягти таких успіхів у спорті, вона має неабияку наполегливість, щодня тренується у спортивній залі не менш як по три години. Вона послідовно йде до своєї мети – якщо приймати участь у змаганні, то обов`язково перемагати. Шкода, що наша держава не віддячує матеріально українським спортсменам, що досягають таких високих результатів на світових та європейських змаганнях, як наприклад у Грузії, де за кожну золоту медаль спортсмен отримує десять тисяч доларів США.
Пані Наталія не збирається покидати спорт, вона живе ним, але на жаль виживає у реальному житті,  маючи з доходів тільки невеличку соціальну виплату від держави  і красуню донечку на утриманні. А ось як живуть колеги спортсмени з країн світу нам відомо всім – це найзаможніші громадяни тих держав, які їх підтримують.

Петро Кропива




Немає коментарів:

Дописати коментар