вівторок, 25 вересня 2018 р.

Фестиваль щасливих ягід

21 вересня  у с. Садове Жовтневої сільської ради Токмацького району відбувся "Фестиваль щасливих ягід".

 Спочатку учасники заходу відвідали пункт прийому та охолодження молока СОК « Жовтневе» та виноградник І. Захаренка у с. Покровському. Далі за круглим столом у с. Садове представники Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва та ГО «Рада жінок-фермерів Запорізької області» провели цікаву бесіду щодо перспектив розвитку кооперації ягідного бізнесу. Усі охочі мали змогу відвідати малинове поля у БСОК «Макартет».

Привітати селян та учасників кооперації у сфері плодоовочівництва завітали голова районної ради В. Мафтуляк та заступник голови райдержадміністрації О. Шпак.

За багаторічну плідну працю у розвитку ягідного бізнесу на території Запорізької області було нагороджено учасників проекту бізнес - розвитку плодоовочівництва з Оріхівського, Михайлівського, Вільнянського районів. А Жовтневий сільський голова Наталя Антипенко вручила грамоти та пам’ятні подарунки ветеранам праці, наймолодшим та найстаршим жителям с. Садове, а також переможниці щорічного конкурсу на найкращу садибу та імениннику - односельцю.

Честь відкрити пам’ятник Малині була надана місцевому скульптору Ігореві Студьонову, голові Ради жінок - фермерів Запорізької області Надії Компанієць та члену БСОК «Макартет» Ользі Мізіній.

Далі фестиваль продовжився святковим концертом за участю колективів художньої самодіяльності Токмацького району. 
Народні гуляння, козацький куліш, дитяче ігрове містечко, тематична фотозона, «ягідний» аквагрим, ярмарка - дегустація фруктових страв та багато інших цікавих локацій чекали на селян та гостей свята, повідомляє radatokmak.gov.ua.


Немає коментарів:

Дописати коментар