пʼятниця, 21 квітня 2017 р.

Звернення до депутатів Токмацької міської ради

       Мешканці багатоквартирних будинків міста Токмака  просять вас підтримати на черговій травневій сесії Токмацької міської ради сьомого скликання  проект рішення депутата Нанівського Р.Р. «Про необґрунтоване нарахування плати за місця загального користування (МЗК) для мешканців багатоквартирних будинків», оскільки це рішення повністю відображає нашу позицію в вирішенні проблеми з беззаконними діями КП «Токмак теплоенергія».
            Текст Рішення додається:
                  
Про необґрунтоване нарахування
плати за опалення місць
загального користування (МЗК) для мешканців
багатоквартирних будинків у м. Токмак

            Керуючись Законом України про житлово-комунальні послуги ст.1,ст.26п9,  Постановою Кабінету Міністрів України № 630 від 21.07.2005 р.(п  1, 7, 24,25,26), Типовим договором про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення (п22), роз`ясненням Мінрегіону по опаленню за МЗК від 24,04,2014 р., а саме у будинках , де не встановлені опалювальні прилади на сходових клітинах, підтримання температури вище 0  С у місцях загального користування відбувається за рахунок теплопередачі  крізь огороджувальні конструкції житлових приміщень , у таких випадках плата за  опалення МЗК окремо не встановлюється, Токмацька міська рада

Вирішила:

       1. Плата, за опалення МЗК у будинках, де не встановлені опалювальні прилади на сходових клітинах,  не нараховується, оскільки комунальне підприємство «Токмак теплоенергія» Токмацької міської ради фізично не може надавати послуги з централізованого опалення МЗК, так як відсутні точки розподілу, в яких відбувається передача послуг від виробника КП «Токмак теплоенергія»- споживачам.
      2. Рішення Токмацької міської ради №2 від 21.07.2016 р. вважати таким , що втратило чинність.
     3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Токмацької міської ради з питань життєзабезпечення міста.


Петро Кропива


Немає коментарів:

Дописати коментар