четвер, 6 квітня 2017 р.

Хореографія Токмацького міського Будинку культури знову на висоті

31 березня у міському палаці культури "Сучасник" міста Енергодара відбувся традиційний регіональний фестиваль хореографічного мистецтва «Dance Dar Fest #12». Участь у фестивалі взяли творчі колективи з Кам'янки-Дніпровської, Токмака, Мелітополя, Енергодара, де за звання кращих змагалися 9 танцювальних клубів: енергодарські колективи «Джерело», «Рандеву», «Відродження» та «Едельвейс», «Карамель» і «Колібрі» (м. Мелітополь), Народний ансамбль естрадного танцю «Аеліта» - керівник Тетяна Мельникова та дитячий Зразковий ансамбль естрадного танцю «Динозаврик» - керівник Людмила Дульченко (м. Токмак – міський Будинок культури), студія танцю «Грація» (м. Кам'янка - Дніпровська). Всього було представлено 49 номерів у трьох категоріях - «Діти», «Ювенали» та «Юніори». Переможців фестивалю у своїх номінаціях нагороджено подарунками, кубками та грамотами від організаторів заходу.
Так в номінації «Street Dance» серед учасників віком 10 - 11 років перше місце з танком «Круче всех» посів дитячий Зразковий ансамбль естрадного танцю «Динозаврик», у віковій категорії 13 років знову перше місце з композицією «Пришельцы».
На цьому колектив не зупинився – в номінації «Сучасний естрадний танець» в віковій категорії  7 - 8 років вони посіли перше місце з танком «Чародеи – это мы» та друге місце з композицією «Африка».
Але це ще не все. Народний ансамбль естрадного танцю «Аеліта» на фестивалі серед учасників віком 10 – 11 років також посів перше місце з танком «В ритме Африки»,  перше місце з композицією «Драйв» (старша вікова група) та друге місце за роботу над танком «Алексанра».
Керівники колективів та діти остались задоволеними високою організацією роботи фестивалю, насолодилися екскурсією по місту, що додає всім наснаги працювати ще краще.
Це фурор! Вітаємо переможців!

Петро Кропива
Зразковий дитячий ансамбль естрадного танцю "Динозаврик"
Народний ансамбль естрадного танцю "Аеліта"

Немає коментарів:

Дописати коментар