субота, 22 квітня 2017 р.

Комерційний облік природного газу – чергова спроба Запоріжгазу

20 квітня відбулися загальні збори мешканців ОСББ «Щасливий дім», що по вулиці Шевченка, 34 в Токмаці за участі представника ПАТ «Запоріжгаз» (Токмацьке відділення) Євгена Ревякіна. Тема зборів – спроба Запоріжгазу встановити за вказаною адресою загальнобудинковий лічильник газу. Є. Ревякін ознайомив присутніх з законодавчою базою, що мотивує його підприємство встановити лічильник. З ним не погодилися мешканці будинку, голова ОСББ Віталій Сіденко, депутати Токмацької міської ради від ВО «Батьківщина» Роман Нанівський та Анатолій Пащенко і привели свої аргументи, також «пройшовшись» по законодавчій базі України.
А. Пащенко зазначив, що питання треба вирішувати тільки методом переговорів представників всіх сторін плюс місцевої влади за круглим столом і дійти домовленості встановлення комерційного обліку газу виключно у кожну квартиру абонентів.
Між тим 21 квітня на під`їздах будинку з`явилися оголошення про те, що 24 квітня о 09:00 розпочнуться монтажні роботи від Запоріжгазу.
24 квітня. Початок десятої години ранку. Біля першого під`їзду будинку зібралися люди, чекають приїзду майстрів газового господарства, йде дощ.
Майстри не приїхали, приїхав головний інженер підприємства Андрій Крутько. Мета його візиту, як він пояснив - вияснити у мешканців будинку – вони дають згоду на встановлення лічильника, чи відмовляються. Голова ОСББ Віталій Сіденко в котрий раз від імені власників квартир пояснив, що вони дають згоду на встановлення лічильника газу в кожну квартиру, а заперечують встановлення лічильника загальнобудинкового і знову закликав сторонам сісти за стіл переговорів і мирним шляхом все вирішити. На тому і розійшлися.

В. Сіденко подякував представникам місцевої поліції, що оберігали громадський порядок під час зустрічі і висловив надію, що питання вирішиться взаємопорозумінням.


Петро Кропива










Немає коментарів:

Дописати коментар