середа, 5 квітня 2017 р.

Розпочався призив до Збройних Сил України

05 квітня, грає урочиста музика, на годиннику 6:30. До будівлі Токмацького міськрайонного об`єднаного військового комісаріату підходять – під’їзджають  призивники разом із своїми близькими родичами і друзями -  розпочався призив до Збройних Сил України.
Проходження медичного огляду - і шикуються на плацу хлопці з токмацького краю – Іван Голуб, Олександр Шрамко, Вадим Єрмоленко, Роман Мітяненко, Юрій Фуцяк. Військовий комісар Вадим Вітер, начальники призовних дільниць Токмацького району і м. Токмак, відповідно Володимир Братіщенко і Андрій Мамчак звертаються з урочистими промовами до новобранців. Головний лейтмотив виступів – повертайтеся  хлопці до дому після служби здоровими та загартованими, на вас чекають.
Наступив  хвилюючий момент – прощання з ріднею, друзями. Новобранці сіли в автобус і він помчав їх до нового етапу чоловічого життя – до першого місця служби.
Служить хлопці будуть в Повітряних Силах, попередньо пройшовши навчання в об'єднаному навчальному центрі Повітряних Сил Збройних Сил України у м. Васильків, який було сформовано у далекому 1941 році у відповідності з Директивою начальника Генерального Штабу Червоної Армії. До зони проведення АТО хлопців направлять не будуть.

Петро Кропива















Немає коментарів:

Дописати коментар