вівторок, 25 квітня 2017 р.

Депутат Токмацької райради Л. Будовська про стан доріг у районі

Начальнику Служби автомобільних
доріг України в Запорізькій області
Тимченко Г.А.

В.о. директора ДП «Запорізький
Облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України»
Амірханян Г.Б.




Депутатський запит

У зв’язку із аварійною ситуацією на автошляху та чисельними зверненнями жителів Остриківської сільської об’єднаної територіальної громади, звертаюся до Вас з проханням вирішити питання щодо обмеження руху великовантажного транспорту,  який перевозить продукцію ТОВ «Токмацький гранітний кар’єр»  по автомобільній дорозі загального користування О081871 від а/д Т 0408 Пшеничне – Скелювате - Трудове до а/д Т 0813. Зазначена автодорога знаходяться у вкрай незадовільному стані.
Також на цій ділянці автошляху між а/д Т0401 та с. Скелювате знаходиться аварійний міст, який у будь який момент може не витримати навантаження від перенавантаженого транспорту.
Зазначена автодорога та місток потребують негайного ремонту. Це артерія, яка з’єднує дві сільські ради, що об’єдналися та утворили об’єднану територіальну громаду.
Автомобільна дорога необхідна для життєзабезпечення населення, вона проходить через с. Трудове, по ній здійснюють рух шкільний автобус, громадський транспорт, медична допомога, транспорт зв’язку та інші транспортні засоби. Припинення руху великовантажного транспорту надасть можливість зберегти дорожнє полотно та міст від повної руйнації.


Депутат Токмацької районної ради  Л.А.Будовська




Немає коментарів:

Дописати коментар