субота, 17 жовтня 2020 р.

ВІТАЛІЙ СІДЕНКО: БІЛЬШЕ ЧОТИРЬОХ ТИСЯЧ НАКАЗІВ ВИБОРЦІВ ВЖЕ ЗІБРАЛИ НАШІ КАНДИДАТИ

Величезну підтримку у Токмаку та селах отримав заклик «Батьківщини» приєднуватися до створення Програми розвитку Токмацької громади. Людям подобається рішуча націленість на зміни, втілена у головному гаслі кампанії: «ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ – ЗАВДАНЯ «БАТЬКІВЩИНИ».

Віталій СІДЕНКО, кандидат на посаду голови Токмацької громади, відмітив дуже позитивний настрій, з яким токмачани приходять на зустрічі: «Спочатку люди виражали багато сумнівів, і це зрозуміло: токмачанам десять років тлумачили, що нічого доброго чекати не варто. Депресивний регіон, що ж тут вдієш… Багато хто вже поставив хрест на своїх мріях, зневірився в тому, що життя у Токмаку налагодиться. Але мало-помалу настрій у людей змінюється на краще. І в селах, і у місті люди начебто виходять з під гіпнозу, у який їх ввела нинішня влада. Знову з’являється впевненість в те, що всі труднощі можна подолати. Це дуже добрий знак: громада оздоровлюється, повертаються віра у себе, розуміння того, що далі «депресивним регіоном» нам не бути. Люди прагнуть жити у щасливій громаді».

Кожного дня на зустрічах з кандидатами у депутати Токмацької громади, люди передають свої виборчі накази. Більше чотирьох тисяч завдань сформували круг проблем, які мають бути вирішені новою місцевою радою.

- Я дуже вдячний всім, хто долучається до Програми розвитку, - зазначив Віталій СІДЕНКО. – Проблем, дійсно, багато і те, що люди йдуть до нас, а не до чинної влади – дуже красномовний факт. Ми проаналізували проблематику завдань, ось що можна виділити. На першому місці серед всіх проблем – питання створення нових робочих місць, боротьба з безробіттям. Люди кажуть так: буде робота, буде жити громада. З наказу в наказ повторюється прохання сприяти у відновленні заводу ім. Кірова, розвитку малого та середнього бізнесу, підтримки сільгоспвиробників. Все це – нові робочі місця. Вже зрозуміло, що нам знадобиться дуже дієва підтримка Пологівської районної ради, до якої «БАТЬКІВЩИНА» висунула чотирнадцять своїх представників, та Запорізької обласної ради, до якої балотується Валерія МАТВІЄНКО. 

Серед передвиборних завдань, з якими до «БАТЬКІВЩИНИ» звертаються люди, найбільш часто повторюються питання ремонту доріг, підняття якості медичних послуг, збереження закладів медицини та освіти, проблеми водопостачання, освітлення, необхідність реального благоустрою.

- Люди кажуть так: центр Токмаку більш-менш ремонтується, хоча цього явно не досить, - продовжує кандидат на посаду голови Токмацької громади Віталій СІДЕНКО. - А наші мікрорайони як були нікому не потрібні, так й залишаються досі. Це не просто якісь слова, це – крик про допомогу, який не чує влада. Тому насамперед потрібна зміна влади, яка за десять років не спромоглася почути своїх земляків. Потрібен реальний, а не показовий благоустрій квартальних доріг, наших дворів, місць відпочинку. Дуже багато запитів від мешканців села про налагодження рейсового сполучення між селами та Токмаком, про створення умов для розвитку культурного життя на селі, підтримку фермерського руху та, звісно ж, недопущення продажу землі іноземцям. Багато уваги з боку мешканців громади викликає питання прозорості та відкритості влади. Зараз люди впевнені: влада закрита, немає діалогу між можновладцями та громадою. Хоча джерелом влади в Україні є народ, токмачани фактично відсторонені від прийняття рішень. «БАТЬКІВЩИНА» рішуче ламає цю практику! Накази виборців ми оприлюднюємо в нашому медіа-центрі. Закликаю всіх мешканців громади підписуватися на нашу інтернет-сторінку у Фейсбуці «БАТЬКІВЩИНА - ТОКМАК», знайомитися з нашими кандидатами та програмою дій, яку ми пишемо всі разом.

Немає коментарів:

Дописати коментар