вівторок, 6 жовтня 2020 р.

Василь Павлов: «Йду виражати і захищати інтереси громадян!»

Василь Васильович Павлов - токмачанин, підприємець, кандидат в депутати Токмацької територіальної громади від ВО "Батьківщина".

Пан Василь разом з дружиною - пані Ольгою виховує сімох дітей. Християнська родина з дев'яти чоловік - це чудово.

Автор не може утриматися, щоб не представити всіх членів родини. Наймолодша - Надія, на днях їй виповнюється три місяці з дня народження, Вєроніка, Настя, Софія, Оксана, Альона ну і самий старший - 26-ти річний син Максим.

"Сім’я завжди була і буде основою існування суспільства. Сім’я як фундамент кожного суспільства, його первинний осередок забезпечує відтворення та продовження роду, вона є джерелом росту та матеріального добробуту людей, у ній закладаються основи виховання та формування майбутньої особистості, через неї передаються нащадкам духовні цінності історичного й культурного досвіду, трудові навички, національні особливості, зрештою все те, що формує менталітет нації", - впевнений Василь Павлов.

Стаття 51 Конституції України визначає, що сім’я, дитинство, материнство і батьківство охороняються державою. Саме у сім’ї формуються риси доброти, щирості, людяності, розуміння що таке "добро" і "зло", цінності любові до ближніх, рідної домівки, своєї Батьківщини. Це основні цінності, які людина й громадянин проносить через усе життя.

Будні родини Павлових зазвичай починаються з того, що зранку батьки розвозять дітей - кого в дитячий садочок, кого в школу, а кому і на роботу час.

Після роботи / навчання діти хто де - музична школа, акробатика, танцювальний. Увечері - уроки. Сім'я велика, всіх треба нагодувати свіженьким тощо.

Вихідний день у родини неділя,всі обов'язково йдуть до церкви, після служіння - прогулянка по місту, дитячий майданчик, кава, морозиво в кафе.

Сім'я для Павлових - їх життя, радість, можливість дарувати свою любов та отримувати її.

На наше запитання «чому Ви вирішили балотуватися в депутати Токмацької міської ради?», Василь Васильович відповів, що виборці наразі чекають від конкретного депутата якісного впливу на всі процеси життя у громаді.

«Люди природно бажають жити краще і заслуговують на це. Йду виражати і захищати інтереси громадян, прислухатися до проблем людей і допомагати їм їх вирішувати у раді», - підкреслив він і додав, що якщо нас порівнювати з європейськими країнами, то ми живемо досить погано. А якщо жити з думкою про те, що ми будемо жити погано - це тупиковий шлях, треба жити з оптимістичною думкою про те, що все буде добре.

І на останок Василь Павлов пояснив нам, чому він разом із "Батьківщиною".

З його слів з моменту появи цієї партії на політичній арені країни він завжди голосував за неї та підтримував її програму та загальнонаціональну політику. І жодного разу не розчарувався у своєму виборі.

Немає коментарів:

Дописати коментар