понеділок, 12 жовтня 2020 р.

ЕЛЛА КОСТЮК: ДУЖЕ ВАЖЛИВИМ Є ПИТАННЯ ВІДКРИТОСТІ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ

07 жовтня у селі Покровське Токмацького району відбулися зустрічі кандидата в депутати Токмацької міської ради по виборчому округу № 1 Елли КОСТЮК. На свою зустріч із виборцями Елла запросила кандидата в депутати Запорізької обласної ради Валерії МАТВІЄНКО та кандидата на посаду голови Токмацької громади Віталія СІДЕНКА. 

Елла КОСТЮК мешкає в селі Покровське, але працює в Токмаку. Відповідальна посада начальника організаційно-правового відділу Токмацької райради передбачає постійне спілкування з людьми. Тому Елла добре знається на проблемах як містян, так і селян.

В ході зустрічі було обговорено багато питань, які турбують сільське населення. Як зазначила Елла КОСТЮК, «Округ №1, в якому я балотуюсь в депутати, дуже великий: до нього увійшли всі села Токмацької громади. Можна виділити багато проблем, які хвилюють сільських мешканців. Наприклад, ремонт доріг, працевлаштування молоді, облаштування місць культурного відпочинку, налагодження транспортного сполучення. Дійти до автобусних зупинок часто нелегко й молодим, а що ж тоді казати про людей поважного віку, яких на селі більшість. Дуже важливимє питання відкритості місцевої влади. Людикажуть так: «В разі вашого обрання, будь ласка, не забувайте про тих, хто вас обрав. Працюйте гласно і відкрито!»

Виборці дали кандидатам свої завдання по вирішенню проблем села, які потребують невідкладного вирішення:

Заміна системи водопостачання в селі Покровське. Якщо в приватному секторі є колодязі, то в багатоквартирних будинках по вулиці Котляревського взагалі немає де взяти води.

Працевлаштування фельдшера у місцевий (до речі, добре обладнаний)   ФАП. Для села – це надважливо. Жителі дуже сподіваються, що новообрана влада створить умови, щоб ФАП працював та надавав медичну допомогу.

Захист землі. Велике прохання захистити село, не дати забрати останнє, що є у селян!

Серед інших виборчих наказів були прохання щодо заміни пам’ятника ветерану Великої Вітчизняної війни, жінці-лікарю Тітенко Катерині Іванівні, вирішення проблеми шкільного автобуса, якому вже більше 40 років (випущений у 1978 році!), облаштування хоча б одного повноцінного парку чи скверу.

Потреби мешканців Покровського стали завданнями й для колег Елли КОСТЮК. Кандидат від Токмаччини до Запорізької обласної ради Валерія МАТВІЄНКО говорила на зустрічі про необхідність дієвої підтримки села на обласному рівні: «Запорізька обласна рада повинна робити значно більше для розвитку громад, бо зараз громади фактично залишаються сам на сам із своїми питаннями. Щоб віз цих проблем нарешті зрушив з місця, треба збудувати чітку вертикаль: рада громади – районна рада – обласна рада. «Батьківщина» висунула своїх представників на кожний рівень влади. Тому виборці можуть бути впевнені: команда «Батьківщини» готова виконувати їх завдання з розвитку Токмацької громади».

Підтримав своїх колег і кандидат на посаду голови громади Віталій СІДЕНКО: «Токмак та села зв’язані нерозривно. Розвиток фермерства, підтримка сільгоспвиробників, нові робочі місця, налагодження безперебійного транспортного сполучення в сільській місцевості – все це завдання наших виборців, які вони довірили вирішувати нам».

Немає коментарів:

Дописати коментар