субота, 17 жовтня 2020 р.

ТОКМАЦЬКА ГРОМАДА ПІДТРИМУЄ КАНДИДАТІВ ВІД «БАТЬКІВЩИНИ»

Хто добре працює, той і добре святкує - такого принципу дотримується команда "БАТЬКІВЩИНИ": кандидати в депутати Токмацької міської ради Микола Тритяченко, Оксана Прилуцька, Євгеній Макаревський, Наталія Дворницька, Оксана Рудкова, Андрій Доценко, Данило Тимошенко, Олена Дідяєва, Віталій Сіденко - кандидат на посаду Голови Токмацької громади, та кандидат в депутати Запорізької обласної ради Валерія Матвієнко, які у Токмаку 14 жовтня поблизу магазину № 40 провели святкову зустріч з мешканцями сусідніх вулиць. 

Всіх присутніх пригощав смачною шурпою та солоними огірочками господар - Микола Тритяченко.

В приємній та доброзичливій атмосфері кандидати від "БАТЬКІВЩИНИ" розповіли про свій план дій на майбутні п’ять років. Кожен з них мав змогу розповісти про себе та відповісти на запитання виборців, які стосувались розвитку Токмака, ремонту та благоустрою міста. 

Село Нове 16 жовтня зустрічало своїх кандидатів – «батьківщинівців» – Наталію Муращенко та Олександра Компанійця.

Основні питання, що цікавлять сільського виборця, збереження інфраструктури на селі (ФАП, школа, дитсадок), розвиток сільгосппідприємництва, а старше покоління стурбовано переймається величезними сумами в платіжках, які вони отримала у цьому місяці за світло та станом місцевих доріг.

Відкрите спілкування з людьми одна з важливих позицій "БАТЬКІВЩИНИ". Зустріч відбулася і на вул. Володимирська в дворі будинків 5, 7, 9, 9А (мікрорайон "Ахрамєєвка").

На зустрічі з мешканцями цих будинків були присутні кандидати у депутати Токмацької громади Олена Дідяєва, Володимир Химченко та Ірина Боднарчук.

Питання, які більше за все хвилюють людей з цього мікрорайону - це майбутнє Токмацької лікарні та перспективи створення нових робочих місць у нашому місті. Виборці виразили надію, що саме представники  «Батьківщини» зможуть подолати проблеми, які роками накопичувались у Токмаку.

Команду "Батьківщини" гостинно зустрічали на і на вул. Калиновій.

Кандидати у депутати Токмацької громади Оксана Рудкова та Оксана Прилуцька разом з кандидатом у депутати Запорізької обласної ради Валерією Матвієнко та кандидатом на посаду голови громади Віталієм СіденкоМ поспілкувалися з жителями вулиці. Проблеми, як і в інших віддалених частинах міста, одні. Дороги, освітлення вулиць, транспорт, свавілля газового господарства. Але найбільше їх турбує відсутність каналу для відведення дощової води. Адже під час кожної зливи вся вода стікає їм на подвір'я.

Пологівський район (села Вербове, Шевченкове, Семенівна, Басань, Григорівка, Тарасівка) відвідала Валерія Матвієнко - наш кандидат в депутати до Запорізької обласної ради. Завдання мешканців цих сіл по збереженню інфраструктури на селі включені до Програми дій "БАТЬКІВЩИНИ" у районі.

Наші виборці з мікрорайону "Ковальський" йдуть на вибори змінювати владу.

Це стало відомо 17 жовтня під час зустрічі кандидатів в депутати Токмацької міської ради Віктора Халамівського, Світлани Вороніної, Андрія Доценка, Вікторії Щербини, Олега Площадного з мешканцями цього мікрорайону.

Проблеми місцевих жителів давно відомі - реанімація стадіону "Торпедо", бездоріжжя по мікрорайону та дворах багатоповерхових будинків, навколишніх вулиць з ґрунтовим покриттям, питання якості і ціни питної води, опалення шостої школи, приведення місцевої торгівельної площадки, що місцеві називають "ринком", до належних норм.

Чинний міський голова не виконав своєї обіцянки, яку він публічно дав в 2019 році під час святкування Дня міста про те, що 2020 рік зробить роком розвитку цього мікрорайону, стверджують його жителі.

Мешканці будинку за адресою вул. Ковальська, 42 стверджують, що взагалі протягом 5-ти років не бачили "свого" чинного депутата і впевнено додають, що саме повз їхній будинок наразі не проїхати не пройти.

Завдання людей команда "БАТЬКІВЩИНИ" додала до Програми розвитку Токмацької громади та усього нового Пологівського району. Як зазначила Валерія МАТВІЄНКО, «Наші виборці мають бути впевнені, що Токмацька громада буде захищеною не тільки на місцевому рівні, але й на рівні Запорізької обласної ради».

Немає коментарів:

Дописати коментар