понеділок, 12 жовтня 2020 р.

НАТАЛІЯ МУРАЩЕНКО: ВИБОРЦЯМ ПОТРІБНІ ДЕПУТАТИ, ЯКІ З ПЕРШОГО ДНЯ СВОГО ОБРАННЯ БУДУТЬ ПРАЦЮВАТИ НА ГРОМАДУ, А НЕ ЗАЙМАТИСЯ ПОЛІТИКОЮ

Продовжуються зустрічі з виборцями Токмаччини кандидатів в депутати Токмацької громади, Запорізької облради, Пологівської райради та голови Токмацької територіальної громади від партії "Батьківщина".

Міцна та професійна команда партії представлена 47-ма кандидатами: аграрії, держслужбовці, лікарі, підприємці, робітники, керівники приватних підприємств та бухгалтери - всі відомі на Токмаччині люди, які своєю працею дибилися чималих успіхів у розвитку власної справи чи по місцю своєї роботи.

Команда «БАТЬКІВЩИНИ» підібрана таким чином, щоб забезпечити всю місцеву вертикаль влади: від депутата громади до депутата обласного рівня.

Так, зокрема, на зустрічі у селі Мирне Токмацького району  з людьми зустрілися: кандидат в депутати Токмацької міської ради Наталія МУРАЩЕНКО,кандидат на голову Токмацької територіальної громади Віталій СІДЕНКО, кандидат в депутати Запорізької обласної ради Валерія МАТВІЄНКО.

Понад 40-ка місцевих жителів уважно вислухали кандидатів та зазначили, що їх дуже турбують питання благоустрою села, освітлення, вивезення твердих побутових відходів, діяльність місцевого ФАПу, стан дороги по селу та до Токмака, відсутність магазину в їх населеному пункту, відсутність транспортного сполучення з містом.

Одностайну підтримку під час свого виступу отримала кандидат в депутати Токмацької міської ради Наталія МУРАЩЕНКО, чинний секретар Новенської сільської ради.

«Дуже важливо, щоб нова рада була активною. Люди обирають депутатів не для того, щоб вони «розхитувались» по півроку. Виборцям потрібні депутати, які з першого дня свого обраннябудуть працювати на громаду, а не займатися політикою. Люди чекають справжньої роботи з розвитку міста та кожного села Токмаччини. Тому наша команда постійно знаходиться у контакті з виборцями, збирає накази та постійно вдосконалює свою передвиборну програму».

Селяни дуже задоволені роботою, людяністю і чесністю Наталії МУРАЩЕНКО. Саме її вони бачать у складі новообраної Токмацької міської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар