понеділок, 12 жовтня 2020 р.

ОКСАНА РУДКОВА: ЛЮДИ БАЧАТЬ В «БАТЬКІВЩИНІ» СИЛУ, ЯКА МОЖЕ ЗМІНИТИ В ТОКМАКУ ЖИТТЯ НА КРАЩЕ

9 жовтня кандидат в депутати Токмацької міської ради по виборчому округу № 5 Оксана РУДКОВА провела зустріч з виборцями, що мешкають по вулиці Василя Вишиваного (самий початок вулиці) і представила команду "Батьківщини": кандидата на голову Токмацької територіальної громади Віталія СІДЕНКА, кандидата в депутата Запорізької обласної ради Валерію МАТВІЄНКО, кандидата в депутати Пологівської районної ради Віктора ХАЛАМІВСЬКОГО.

Оксана РУДКОВА працює державним кадастровим реєстратором, поза роботою вона приділяє багато уваги суспільній діяльності, спілкуванню з людьми. З проханням про організацію зустрічі до кандидата в депутати від «Батьківщини» звернулися самі токмачани. За словами людей, є проблеми, які потребують негайного вирішення. І з кожним роком їх стає тільки більше.

Оксана РУДКОВА відгукнулася на пропозицію земляків: «Мені дуже приємно, що люди довіряють нашій партії, бачать в «БАТЬКІВЩИНІ» силу, яка може змінити в Токмаку життя на краще».

Як зазначив Віталій СІДЕНКО, програму роботи «Батьківщини» пишуть самі виборці: «Ми не ставимо перед собою якісь захмарні цілі. Наша мета дуже проста: виконувати завдання людей. Тільки так можна забезпечити розвиток Токмака та всієї Токмацької громади».

Під час спілкування мешканцями озвучені проблемні питання, що їх дуже хвилюють:

 - мала потужність єдиного трансформатора (раніше їх було два), в результаті чого електроопалення, електропечі, електродуховки, мікрохвильовки, морозильні камери, холодильники працюють некоректно. По 4-5 разів за вечір світло вимикається через перевантаження мережі. Дійшло до того, що жителі самі відкривають шафу трансформатора і вмикають електрику. Звернення до місцевої відповідальної електрокомпанії питання не вирішує - кажуть, що немає запчастин - дослівно;

- по всій вулиці провели освітлення, а в кінці не вистачило чотири ліхтаря, темно від провулку до самого початку вулиці. Наразі в цьому районі вулиці проходять земельні роботи, жителі бідкаються чи не впадуть випадково діти ввечері в ту траншею. Темно аж страшно вийти, бідкаються пенсіонерки;

- відсутність цифрового телевізійного сигналу Т-2, дослівно - сидимо без телевізора, як у ямі.

Віктор ХАЛАМІВСЬКИЙ: «Фактично, порушуються права токмачан на вільний доступ до інформації. Опори життєдіяльності громади – це не тільки політика та економіка. Інформація також життєво необхідна кожному. Люди мають право знати правду».

Всі питання, з якими до представників «Батьківщини» зверталися люди, взяла на контроль кандидат до Запорізької обласної ради Валерія МАТВІЄНКО.

Немає коментарів:

Дописати коментар