четвер, 21 грудня 2017 р.

Прийнято бюджет м. Токмак на 2018 рік

21 грудня  в залі засідань будівлі фінансового управління Токмацької міської ради відбулася п’ятдесят перша сесія Токмацької міської ради сьомого скликання.
Депутати ухвалили проект рішення «Про бюджет  м. Токмак  на 2018 рік», особливістю цього рішення є те, що з дохідної частини бюджету виключено медичну субвенцію, що повинна надходити від Остриківської ОТГ і Токмацького району, бо депутати вважають, що ці території повинні напряму заключати договори на медичне обслуговування сільських мешканців з лікарнею в м. Токмак.
Під час розгляду проекту рішення  «Про утворення виконавчого комітету  Токмацької міської ради, затвердження заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету міської ради» депутат Микола Сенько (ПП ВО «Батьківщина») зауважив, що міський голова навмисно не включає до списку свого подання кандидатів в члени виконавчого комітету від ПП ВО «Батьківщина», його підтримала депутат Світлана Поліщук. Ігор Котелевський сказав, що готовий це питання розглядати при повторному поданні (Чому не розглянуто при першому – невідомо - авт.). Депутати від ПП «Опозиційний блок» попросили головуючого оголосити перерву в пленарному засіданні, порадилися, але рішення так і не набрало необхідної кількості голосів після кількох спроб перерахунків.
Окрім іншого, на цій сесії депутатами було затверджено Схему дорожнього руху в районі магазину АТБ на площі після її реконструкції.

Петро Кропива



Немає коментарів:

Дописати коментар