середа, 6 грудня 2017 р.

Сесія Токмацької районної ради 06 грудня 2017 року (позачергова)

6 грудня відбулася позачергова тридцять  перша сесія районної ради сьомого скликання. Депутати розглянули вісім питань черги денної, зокрема:
- Про підсумки районного змагання з питань благоустрою серед населених пунктів Токмацького району у 2017 році, і відразу після ухвалення рішення голова Токмацької районної ради В.П. Мафтуляк провів нагородження переможців Почесними грамотами і цінними подарунками.
- Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 23.12.2016 № 11 «Про районний бюджет на 2017 рік – депутати окрім іншого, виділили 500 000 грн.  на фінансування Токмацької ЦРЛ.
Під час роботи сесії депутати заслухали інформацію від керуючого справами виконавчого комітету ТМР В.А. Загуменного із  пропозицією укласти Меморандум про надання медичних послуг населенню міста Токмака та Токмацького району у 2018 році на базі КП «Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» ТМР. Це питання депутати району вирішили розглянути та ухвалити 22 грудня на черговій сесії районної ради та після підписання Меморандуму головою райради опублікувати його в ЗМІ.
Крім того депутат О.А. Матвієнко попросив головуючого внести на розгляд чергової сесії питання про призначення голови «бюджетної» комісії, бо чинний голова не має можливості очолювати цю комісію за станом здоров`я.
Петро Кропива



Немає коментарів:

Дописати коментар