субота, 2 грудня 2017 р.

Токмак: Міжнародний День інвалідів в Україні


Виняткова сила духу і непохитна віра в життя

3 грудня, разом із світовою спільнотою, Україна відзначала Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Усунення бар’єрів на шляху до самореалізації осіб з особливими потребами, гарантування доступу до гідної освіти і робочих місць на сьогодні повинно стати одним із пріоритетних напрямів соціальної політики України. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги і уваги.
Того тижня у Токмаці пройшла низка культурно-мистецьких заходів з нагоди міжнародного Дня інвалідів для різних вікових категорій – від самих наймолодших до сивих ветеранів. Так, зокрема, 2 листопада у одному з кафе нашого міста організатори під загальним керівництвом начальника управління соціального захисту населення Ігора Мащенка зібрали понад сорока дітей, які з великим задоволенням прийняли участь у майже  двогодинній  ігровій, концертно – розважальній програмі, яку підготували учні Центру ПТО (м. Токмак) під керівництвом Тетяни Рогової.
Тож хочеться побажати вам витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми. Надання людям з обмеженими можливостями щоденної підтримки й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього, бо це допоможе мужнім людям забути про труднощі, а їх серця наповняться теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

Петро Кропива



Немає коментарів:

Дописати коментар