вівторок, 25 червня 2019 р.

Головне, щоб виконувати те, до чого самі себе спонукали

22 червня у Токмаці відбулися збори громадської організації Асоціації фермерів та приватних землевласників України Запорізької області (ГО АФЗУ).
На початку заходу до присутніх звернулася голова ГО АФЗУ Валерія Матвієнко, яка проінформувала про результати роботи XXIX з`їзду АФЗУ, що пройшов в Києві 19 червня у День фермера України.
Враження від з`їзду різноманітні - у кого піднесені, у кого - не виправдані очікування, але потрібно сказати відверто - головні питання обговорили, про недоліки почули, що робити в майбутньому - намітили. Головне щоб виконували те, до чого самі себе спонукали.
Присутніми на з`їзді були очільники профільного міністерства пані Ольга Трофімцева, в.о. міністра та Віктор Шеремета, заступник міністра. У роботі з`їзду взяв участь і народний депутат України Вадим Івченко. 
Що стосується діяльності громадської організації Асоціації фермерів та приватних землевласників України Запорізької області, то організація з січня по червень цього року поповнилася  на тринадцять нових членів Асоціації з районів Запорізької області. Вся діяльність Асоціації проводилась у відповідності з метою та напрямами, визначеними Статутом та рішеннями попередніх зборів членів Асоціації.
Саме всеукраїнська Асоціація фермерів та приватних землевласників України, представниками якої в області являється наша Асоціація,  є  єдиною в Україні організацією фермерів та приватних землевласників, яка офіційно визначена для співпраці з Міністерством агропромислового розвитку, Кабінетом Міністрів України , Верховною Радою України для вирішення питань підтримки та розвитку фермерського руху в Україні.
Асоціація повинна бути максимально задіяна у всіх сферах життєдіяльності області, тим самим впливаючи і відстоюючи на всіх рівнях інтереси приватних землевласників асоціації  і всіх сільгоспвиробників вцілому.
На теперішній час ГО АФЗУ запрошують на всі профільні наради, семінари, що проводяться в області та й за її межами, що говорить про статус організації.

На фото – голова громадської організації Асоціації фермерів та приватних землевласників України Запорізької області Валерія Матвієнко


Немає коментарів:

Дописати коментар