пʼятниця, 28 червня 2019 р.

Народний депутат України Вадим Івченко на Токмаччині

У селі Нове Токмацького району урочисто відкрили спортивний майданчик під міні-футбольне поле зі штучним покриттям

Цей спортивний об`єкт споруджено на умовах співфінансування та за кошти субвенції з держбюджету за сприянням Вадима Івченка, народного депутата України. Загальна вартість цього об’єкта склала майже 1 мільйон 500 тисяч гривень.
Народний депутат України Вадим Івченко (ПП ВО «Батьківщина») відвідав 28 червня 2019 року Токмацький район і м. Токмак.

Під час своєї робочої поїздки він прийняв участь в урочистостях з нагоди відкриття міні футбольного поля у селі Нове Токмацького району та провів зустріч з активом партії.

Проект «Реконструкція спортивного майданчика під міні-футбольне поле зі штучним покриттям за адресою вул. Шкільна, с. Нове Токмацького району Запорізької області» реалізовано завдяки командній роботі всіх гілок влади – від Новенської сільської ради до Верховної Ради України, зазначила у своєму виступі заступниця голови Токмацької районної ради Валерія Матвієнко, у середині травня поточного року на сесії Токмацької районної ради було додатково виділено кошти в сумі 16,600 грн. Це співфінансування за рахунок Новенської сільради пішло на сплату технічного та авторського нагляду, без чого неможливе було завершення реконструкції та використання коштів державної субвенції.
Вадим Івченко подарував місцевим спортсменам комплект футбольних м`ячів, а Валерія Матвієнко пригостила юних спортсменів смачним тортом.
Право першого голу було надано голові Новенської сільської ради Анатолію Субоцькому та народному депутату України Вадиму Івченку. Результат – удар від нардепа сільський голова стримав.


Немає коментарів:

Дописати коментар