вівторок, 11 червня 2019 р.

ЗВІТ ТОКМАЦЬКОГО ВП ПОЛОГІВСЬКОГО ВП ГУНП В ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗА 5 МІСЯЦІВ

Протягом п’яти місяців 2019 року особовим складом Токмацького ВП Пологівського ВП ГУНП в Запорізькій області забезпечено стабілізацію криміногенної ситуації  на території обслуговування та підвищено ефективність протидії злочинності у всіх напрямках діяльності. На теперішній час простежується стійка тенденція до зниження рівня злочинності на території обслуговування Токмацького ВП Пологівського ВП ГУНП в Запорізькій області. Якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року на 12,34 % знизилась кількість реєстрації заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. На 18,9 % зменшилась кількість скоєних злочинів, так за п’ять місяців минулого року зареєстровано 565 злочинів то в цьому році 458.
Так кількість зареєстрованих особливо тяжких злочинів знизилась на 50 % або з 2 вчинених за 5 місяців у минулому році до 1 у поточному, вчинення тяжких злочинів зменшилось на 32,2% або з 149 до 101. За 5 місяців поточного року не зареєстровано жодного факту тяжких тілесних ушкоджень. Протягом звітного періоду зареєстровано 7 угонів транспортних засобів, з яких по 3 кримінальним провадженням особам правопорушникам  повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення по іншим триває досудове розслідування. На 20,4 % знизилась кількість крадіжок з 274 до 218. Відсутні факти розбоїв, зґвалтувань.
Досудове розслідування
Забезпечено щомісячну позитивну динаміку розслідування кримінальних правопорушень та спрямування обвинувальних актів до суду. За вказаний період по 157 кримінальним провадженнях 90 особам повідомлено про підозру. 190 кримінальних проваджень направлено до суду.
Зброя
Також Токмацьке відділення поліції Пологівського відділу поліції приділяє особливу увагу незаконному обігу зброї та боєприпасів. Так, добровільно здано 6 одиниць зброї та 149 набоїв до неї, зареєстровано 4 кримінальних правопорушень, про підозру у вчинені кримінального правопорушення повідомлено 3 правопорушникам, до суду скеровано 3 кримінальних провадження.
Розшук
В розшуку  станом на 01.01.2019 знаходилось 38 осіб які переховуються від органів поліції станом на 01.06.2019 знайдено 8 осіб та притягнуто до кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення. За 5 місяців у Токмацькому відділенні поліції Пологівського відділу поліції зареєстровано  10 фактів про дітей і підлітків які пішли з дому. Завдяки злагодженій роботі поліцейських та батьків всіх дітей протягом доби розшукано та повернуто додому. Також складено 1 адміністративний протокол по відношенню до дітей які вчинили адміністративне правопорушення.
Безпека на дорозі
Працівниками сектору реагування патрульної поліції  за вказаний період складено 525 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху.
Зменшилась кількість кримінальних правопорушень, скоєних у громадських місцях на 29,69%

       На постійному контролі керівництва Токмацького відділення поліції перебуває напрямок роботи по взаємодії з громадськістю та населенням. Щотижнево здійснюється особисті прийоми громадян, де усі охочі можуть звертатися  зі своїми скаргами, питаннями та пропозиціями.

Начальник Токмацького відділення поліції Пологівського ВП ГУНП  в Запорізькій області підполковник  поліції А.І. Собецький


Немає коментарів:

Дописати коментар