пʼятниця, 7 червня 2019 р.

Токмацьке управління ГУ ДФС у Запорізькій області нагадує Вам, що відповідно до ст.206 Земельного кодексу України - використання землі в Україні є платним


Шановні громадяни  – власники земельних ділянок! 
 Токмацьке управління ГУ ДФС у Запорізькій області нагадує  Вам, що відповідно до ст.206 Земельного кодексу України - використання землі в Україні є платним. Земельний податок – обов′язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок.
Платниками земельного податку є власники земельних ділянок та землекористувачі (юридичні та фізичні особи, яким надані у користування земельні ділянки державної та комунальної власності, у т.ч. на умовах оренди).
Від сплати податку звільняються:
-         інваліди І та ІІ групи;
-         фізичні особи, які виховують 3 і більше дітей віком до 18 років;
-         пенсіонери (за віком);
-         ветерани війни та особи, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»;
-         фізичні особи, визнані законом особами, які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи.
Нарахування фізичним особам сум податку проводиться контролюючими   органами, які до  01 липня надсилають (вручають)  платникам за місцем його реєстрації податкове повідомлення-рішення.
Для  упередження непорозуміння при отриманні субсидії, купівлі-продажу житлових будинків та ін. в разі не отримання податкового повідомлення рішення на сплату нарахованих Вам сум земельного податку радимо звернутися для проведення звірки за адресою: м.Токмак,  вул. Дружби, буд.230 (зал №2).
Токмацьке управління ГУ ДФС у Запорізькій області 




Немає коментарів:

Дописати коментар