понеділок, 10 грудня 2018 р.

Народний хор української пісні «Таврійські зорі», Токмацького міського Будинку культури, відсвяткував своє двадцятип’ятиріччя

Датою заснування цього відомого колективу є 5 грудня 1993 року. Ще в ті роки, під керівництвом директора МБК Віталія Шкуропата, в Будинку культури працював 41 творчий колектив, але хорового не було. Ось і виникла ідея створити новий, потужний пісенний колектив.
Вже в 1998 році створений хор отримав почесна звання «Народний самодіяльний».
За час творчої роботи колектив побував на фестивалі пісенного мистецтва в місті Миколаєві, на Міжнародному літературно-мистецькому святі «Лесині джерела» в Новоград-Волинському. З шефською творчою поїздкою у ті часи хор побував в місті Севастополі, де виступав перед моряками Чорноморського флоту України.
Хор «Таврійські зорі» займав І та ІІ місця на обласних фестивалях та конкурсах а також обласних святах.
Колектив приймає активну участь у концертній діяльності Будинку культури, у міських святах, а також на районних масових заходах, де завжди користується популярністю.
І ось, через 25 років, Народний хор української пісні «Таврійські зорі» під управлінням незмінного керівника Віталія Шкуропата 8 грудня у великій залі МБК зібрав своїх шанувальників на святковий ювілейний концерт.

Петро КРОПИВА


Немає коментарів:

Дописати коментар