четвер, 27 грудня 2018 р.

Районний бюджет - 2019 прийнято

27 грудня відбулася сорок сьома сесія Токмацької районної ради сьомого скликання.
Перед початком роботи сесії повторно зібралася бюджетна комісія під головуванням Людмили Будовської, бо напередодні, 26 грудня, засідання комісії не відбулося з причини відсутності кворуму.
Під час роботи сесії депутатами було заслухано та ухвалено, зокрема, питання «Про звіт голови Токмацької районної ради про роботу за 2018 рік» та прийнято головний фінансовий документ життєзабезпечення Токмацького району – бюджет - 2019. Питання бюджету приймалося не просто, іноді в гарячих суперечках між депутатами, адже його дефіцит складає близько 6 млн. грн. Під час виступів депутатів я зрозумів, що у 2019 році Токмацькому району буде не просто важко, а дуже непросто. 6 млн. грн. це значні кошти, на які будуть недофінансовані, зокрема, районні бюджетні заклади, якщо плече підтримки не підставить Запорізька обласна рада на обласній сесії, що має відбутися в двадцятих числах січня 2019 року. Бюджет – 2019 прийнятий 14 голосами з 14 необхідних.


Серед інших питань, депутати ухвалили Декларацію про свої наміри отримати у власність будівлю у Токмаці по вулиці Центральній, 12, де зараз знаходяться міські фінансове управління, управління соціального захисту населення, Токмацька дитяча художня школа.



Петро КРОПИВА

Немає коментарів:

Дописати коментар