четвер, 20 грудня 2018 р.

Вісімдесят третя сесія Токмацької міської ради

20 грудня  2018 року відбулася чергова вісімдесят   третя  сесія  Токмацької міської  ради. Під час її роботи присутні у залі депутати, 19 чоловік з 34 обраних, розглянули такі питання:

1. Про здійснення державної  регуляторної політики органами місцевого самоврядування м. Токмак у 2018 році.
2. Про звіт про періодичне відстеження результативності регуляторного акту «Положення про порядок списання майна комунальної власності територіальної громади м. Токмак».        
3. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21.12.17р. № 4 «Про бюджет  м.Токмака на 2018 рік».
4. Про внесення змін та доповнень до рішення Токмацької міської ради від 25.01.2018р №  10  «Про затвердження Програм на 2018 рік та  про внесення змін та доповнень до рішення  Токмацької міської ради  від 21.12.2017 № 5   «Про затвердження Програм на  2018 рік».
5. Про звіт виконавчого комітету „Про використання коштів резервного фонду Токмацької міської ради”.
6. Про затвердження Комплексної  програми розвитку малого і середнього підприємництва міста Токмака  на 2019-2020 роки.
7. Про погодження Інвестиційної  програми  комунального підприємства  ”Токмак теплоенергія ” Токмацької міської ради на  2019 рік.
8. Про внесення змін до штатного розпису комунальної установи  «Токмацький інклюзивно-ресурсний центр» Токмацької міської ради.
9. Про надання комунальному підприємству «Управляюча компанія «Контакт» Токмацької  міської ради дозволу на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок.
10. Про надання комунальному підприємству «ФАРМ ТМК» Токмацької  міської ради дозволу на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок.
11. Про виконання Плану роботи міської ради за 2018 рік.
12. Про План роботи міської ради на 2019 рік.
13. Про роботу постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, землекористування, архітектури, будівництва та екології.       
14. Про внесення змін до Схеми дорожнього руху, затвердженої рішенням Токмацької міської ради  від 22.12.2016 року № 39 «Про затвердження  Схеми дорожнього руху».
15. Про безоплатне користування майном комунальної власності.
16. Про оренду нерухомого комунального майна.
17. Про пільгу щодо орендної плати комунальній установі «Центр фінансового та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів» Токмацької районної ради.
18. Про  списання майна комунальної власності.
19. Про дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вулиці Нагорна, 65А у місті Токмак.
20. Про дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вулиці Гоголя-Богдана Хмельницького (вул. Гоголя, 73б) у місті Токмак.
21. Про внесення змін до рішення Токмацької міської ради.   
22. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  на земельну ділянку площею 6,6595 га по вулиці 14 Вересня (територія парку колишнього заводу імені Кірова) у місті Токмак Запорізької області.
23. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  на земельну ділянку площею 1,5000 га по вулиці Ломоносова, 25 у місті Токмак Запорізької області.
24. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії загальною площею 0,0122 га, що розташовані в центральній частині міста Токмак.
25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  по вулиці  Привокзальна, 13-А у місті Токмак та передачу її в постійне користування комунальному підприємству «Міськводоканал» Токмацької міської ради.
26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  по вулиці  Володимирська, 1/47 у місті Токмак та передачу її в постійне користування комунальному підприємству «Міськводоканал» Токмацької міської ради.
27. Про надання згоди  на передачу земельної ділянки у суборенду.
28. Про дозвіл на поновлення  договорів оренди землі.
29. Про  дозвіл на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки юридичній особі.
30. Про  дозвіл на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок.    
31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  по вулиці  Центральна, 55К у місті Токмак та передачу її в постійне користування комунальному некомерційному підприємству «Токмацький центр первинної медико-санітарної допомоги» Токмацької міської ради.
32. Про передачу у власність земельних ділянок  громадянам.
33. Про  затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  та передачу їх у власність громадянам.
34. Про дозвіл  на розроблення технічної документації із землеустрою.
35. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Бондарь А.А. для ведення особистого селянського господарства.

          36. Про  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «Токмацька феросплавна компанія».


Немає коментарів:

Дописати коментар