пʼятниця, 14 грудня 2018 р.

Голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль поспілкувався з колективом ТОВ «ППК «Запорізький» Токмацького району

Під час робочої поїздки до Токмацького району 13 грудня голова облдержадміністрації Костянтин Бриль поспілкувався з колективом ТОВ «ППК «Запорізький» та жителями с. Запоріжжя Токмацького району.
Присутні на зустрічі люди, серед головних проблем, назвали відсутність газопостачання в селі. За словами голови Токмацької райдержадміністрації Віктора Дудукалова, за проектом 2016 року вартість газифікації становить близько 11 мільйонів гривень. У свою чергу, Костянтин Бриль підкреслив, що нині місцева громада має всі важелі для вирішення цього питання.
Директор ТОВ «ППК «Запорізький» Андрій Тищенко звернув увагу очільника регіону на те, що місцеві жителі звертаються до нього з проханнями про допомогу як до соціально відповідального керівника бізнесу. Проте вирішення чималої кількості питань від нього не залежить. Зокрема, це стосується  вивезення сміття, водопостачання та водовідведення.
Крім цього, жителі с. Запоріжжя попросили Костянтина Бриля звернути увагу на проблеми з місцевим автоперевізником, а також на важливість збереження місцевого відділення пошти та питання звільнення листонош. Адже від цього залежить отримання пенсій у віддалених селах.

Немає коментарів:

Дописати коментар