середа, 29 серпня 2018 р.

Чистопілля: День села


28 серпня Новенська сільська рада святкувала День села Чистопілля.
Селяни та гості свята  цього вечора зібралися у затишному подвір`ї  місцевої школи, яка цього року вже не відчинила свої двері школярам, бо їх немає в достатній кількості.
Село наше – то велика і дружня родина, наш дім, наше коріння, розбуджені досвітки, духмяні пахощі літа. Тут живе наше дитинство, не забутня юність. Бережімо звичаї та свята нашого села, примножуймо здобутки, бережімо наше село,  не цураймося його, бо рідне село - це ми з вами, це наша велика родина, це наша Україна, звертається до присутніх ведуча свята Наталія Вітер.                          
До присутніх з привітанням звернулися Новенський сільський голова Анатолій Субоцький та заступник голови Токмацької райради Валерія Матвієнко.
В День села привітали і подякували за їх безмежну працю вчителів, працівників пошти, мед. закладу, бібліотеки і торгівлі, наймолодших жителів села та їх батьків,всіх їх рідних. Вітали сім′ї, які  щедро дарують тепло і добро батьківського серця своїм дітям. А перш  за все батьків, які мають 3-х і більше дітей а також пари, котрі багато років ідуть рука об руку, і в горі і в радості, в хворобі і здоров`ї, а також людей які святкували ювілейні дні народження.
Привітали своїх земляків, які захищали і захищають нашу   Неньку - Україну.
Присутні подякували своїм фермерам, які зробили вагомий внесок в розвиток села, завжди допомагають і виділяють кошти на вирішення проблем, з їх допомогою і було організоване це свято. Це - ПП «Травневе», ПП «АЕФ», Підприємець  Портний  М.І., фермерське господарство «Ярин», ТОВ  «Восток Л».
Наприкінці свята, перед розіграшем лотереї, Наталія Вітер зазначила: «Щиро дякуємо всім вам, що завітали на свято. Нехай воно зігріє ваші серця добром і залишить в них найкращі спогади. І нехай всіх нас об′єднає любов до рідної землі. Велике спасибі нашій Новенській сільській раді, сільським депутатам с. Чистопілля. Концертну програму на святі представляв творчий колектив Новенського БК, а вдячні глядачі дякували їм за це бурхливими оплесками. Після закінчення свята молодь насолодилася святковою дискотекою.


Немає коментарів:

Дописати коментар