понеділок, 27 серпня 2018 р.

Представникам Придніпровської БІОТЕС громада під вигуки «Ганьба!» слово не надала

22 серпня відбулася зустріч  Токмацького міського голови  І. Котелевського з громадою мікрорайону «Ковальський» за ініціативи керівництва Придніпровської БІОТЕС, як повідомив заступник міського голови С. Степура. Зустріч планувалася в залі ЗОШ №6, але людей прийшло так багато, що прийшлось розміститися на шкільному подвір`ї,  на території якого міська влада вжила неабияких заходів безпеки: правоохоронці з автоматичною зброєю на двох службових автомобілях та приватна охоронна компанія.
Від громади до міського голови були питання стосовно запланованого будівництва БіоТЕЦ на території мікрорайону, водозабезпечення, благоустрою території, тощо.
З приводу будівництва БіоТец міський голова визнав, що воно розпочалося незаконно без дозволу на будівництво та пообіцяв внести на розгляд чергової сесії Токмацької міської ради питання про припинення договору на оренду земельної ділянки, площею 4,1 Га, що виділена депутатами на ці цілі.

Представникам Придніпровської БІОТЕС громада під вигуки «Ганьба!» слово не надала.
23 серпня, в День Державного прапора України, чергова сесія Токмацької міської ради не відбулася – не було кворуму. Чи то депутати масово виїхали на святкування Дня Незалежності України, що святкувався 24 серпня, чи то не прийшли на засідання з поважних причин, чи…хтось попросив так вдіяти осталося таємницею.

26 серпня активісти мікрорайону «Ковальський» знову зібралися на обговорення цієї ситуації та дійшли згоди продовжити боротьбу за недопущення будівництва БіоТЕЦ на території мікрорайону.

Ми будемо й надалі слідкувати за розвитком подій та інформувати вас, шановні читачі.


Немає коментарів:

Дописати коментар