середа, 28 березня 2018 р.

Всі зійшли з конкурсної дистанції: Засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів на заміщення вакантної посади головного лікаря

28 березня в приміщенні виконавчого комітету (мала зала) відбулося перше засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів на заміщення вакантної посади головного лікаря комунального підприємства «Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Токмацької міської ради і доданих до них документів. Допуск на засідання комісії представників громадськості міста, крім ЗМІ, був заборонений головуючою Наталією Мамчак.
Після перерви, 30 березня, комісія знову зібралася в повному складі. Після продовження розгляду документів, що подали претенденти, комісія дійшла висновку – жоден із кандидатів на посаду головного лікаря комунального підприємства «Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Токмацької міської ради (Анастасія Кюрджиєва, Віталій Пасєвін, Володимир Тарасенко, Оксана Третяк ) не відповідає вимогам, що були встановлені конкурсною комісією.
Тобто – лікарнею буде керувати тимчасово виконуючий обов`язки головного лікаря, як у МОЗ (пані Уляна Супрун) в Києві.
Наше джерело повідомило, що на все місто є дві людини, що відповідають всім кваліфікаційним вимогам по оголошеному конкурсу, але ці люди в конкурсі не приймали участь.
Нагадаємо, що у Токмаку два  комунальних закладу працюють без керівника -  міський Будинок культури і КП «Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» ТМР.


Петро Кропива




Немає коментарів:

Дописати коментар