неділя, 24 березня 2019 р.

Вадим Івченко у Токмацькому районі

Досить багато в цій країні залежить від кожного з нас

Токмацький район відвідав народний депутат України Івченко Вадим Євгенович, член депутатської фракції політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" у Верховній Раді України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, заступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва, член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученим Королівством Великої Британії та Північної Ірландії, член групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Іспанія, член групи з міжпарламентських зв’язків з Федеративною Республікою Німеччина, член групи з міжпарламентських зв’язків з Китайською Народною Республікою, член групи з міжпарламентських зв'язків з Державою Ізраїль, член групи з міжпарламентських зв’язків з Грузією, член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки.
Багатолюдні зустрічі з виборцями пройшли в селах Балкове, Остриківка, Нове, Новопрокопівка, Новомиколаївка та у місті Токмаці.

В основі передвиборчої програми кандидата на посаду Президента України Юлії Тимошенко лежить її проект «Нового економічного курсу», сказав Вадим Івченко, відповідаючи на чисельні запитання виборців Токмацького району, який базується на 4 основних позиціях:

1.     Перехід від кланово-олігархічного економічного устрою до соціальної ринкової економіки;
2.     Трансформація відсталої сировинної економіки в економіку інноваційного розвитку;
3.     Ставка на креативність, інтелект і підприємницьку ініціативу українців;
4.     Прискорене економічне зростання з річними темпами не менше 7%.
Досить багато в цій країні залежить від кожного з нас. Не ведіться на політтехнології опонентів Юлії Володимирівни Тимошенко. Подивіться на своїх дітей, на своїх онуків і дайте їм шанс жити в новій, могутній і процвітаючій державі. Не ведіться на експерименти, які вже завтра можуть нам дуже дорого коштувати, досить експериментів над Україною. Нам потрібний сильний президент.

Весна переможе!




Немає коментарів:

Дописати коментар