середа, 20 березня 2019 р.

З вірою в Україну!

20 березня 2019 року на площі перед Токмацьким міським Будинком культури відбувся масовий захід за участі народного депутата України Івана Крулька і голови  «Батьківщини Молодої»  Сергія Митрофанського  в рамках Всеукраїнського туру на підтримку кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко «Вірю в Україну!».

 «31 березня відбудуться, як на мене, одні з найважливіших виборів з часів незалежності нашої країни. Чому я так гостро ставлю це питання? Та напевно по тій простій причині, що якщо після цих президентських виборів в Україні нічого не зміниться, то через п’ять років ще одні вибори в країні можна уже не проводити, бо не буде для кого. Хтось виїде, а хтось взагалі зневіриться, що в державі взагалі може щось статися.», зазначив голова  «Батьківщини Молодої»  Сергій Митрофанський.

«Залишилось не так багато часу до того моменту, коли кожен має зробити свій вибір. Це буде наш вибір - в яку сторону країна буде розвиватися і який у нас буде керівник держави. Наразі маємо тридцять дев`ять кандидатів у президенти, які залишилися, і ми чудово розуміємо, що нинішній президент Порошенко вичерпав себе, і він уже за п’ять років показав що він може, що він кожному, мені здається, вже «достукався» і «сказав», що я і далі на посаді президента буду робити бізнес і буду використовувати цю посаду для свого збагачення, то мабуть вибір не може бути за такого президента», продовжив народний депутат України Іван Крулько.

Свою підтримку Юлії  Тимошенко продемонстрували також заслужена артистка України Анастасія Приходько та культовий  гурт PATSYKI Z FRANEKA.

«Дивлячись на той процес, що відбувається в країні протягом п’яти років, я просто замислююсь над тим, що відбувається над нашою країною – ми втратили з вами понад дев`ять років. При владі Януковича, ми з вами пам’ятаємо чим воно все закінчилося, і бачимо зараз, як відбувається «правління» у пана Порошенко. Коли з державного бюджету виділяють два мільярди гривень, то один мільярд виділено собі (Порошенку – авт.), вісімсот мільйонів Марині Порошенко (дружина президента – авт.), і двісті мільйонів сину (президента – авт.) можна віддати.», заявила заслужена артистка України Анастасія Приходько зі сцени в перерві між своїм виступом.

«Я хотів би, щоб в результаті нашого з вами  вибору на чергових президентських виборах 31 березня 2019 року в українській історії з`явилося нове офіційне звертання до жінки. Воно буде звучати – Пані Президент!», резюмував Назар, фронтмен культового гурту PATSYKI  Z  FRANEKA.

У фіналі заходу на сцену вийшли представники місцевих міського і районного осередку політичної партії ВО «Батьківщина» і всі разом з глядачами виконали Державний Гімн України.

Петро КРОПИВА



Немає коментарів:

Дописати коментар