четвер, 21 березня 2019 р.

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Токмацької міської ради «Про орендну плату за землі несільськогосподарського призначення»

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  повідомляємо про оприлюднення проекту рішення «Про орендну плату за землі несільськогосподарського призначення» та аналізу регуляторного впливу до нього.
            Розробник проекту: Управління комунальної власності Токмацької міської ради.
Проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу оприлюднено 25.02.2019 року в центральній бібліотеці за адресою: м. Токмак, вул. Центральна, 10 (третій поверх міського будинку культури), а також на офіційному сайті Токмацької міської ради в мережі Інтернет за адресою: www.meriatokmak.gov.ua («Регуляторні акти» - «Обговорення»).
Зауваження та пропозиції до проекту приймаються розробником від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань протягом одного місяця з дня оприлюднення у письмовому вигляді за адресою: 71701, м. Токмак, вул. Центральна,45, в каб. № 23А виконкому, або електронною поштою за адресою: ukvtmr2004@ukr.net

Крайній термін подачі пропозицій та зауважень до проекту  25.03.2019 року.


Немає коментарів:

Дописати коментар