пʼятниця, 18 січня 2019 р.

Прийшли до секретаря Токмацької міської ради


Зі своїми проблемами мешканці мікрорайону «Ковальський» 17 січня прийшли до міського голови Ігоря Котелевського, але він був у відрядженні, тому вони поспілкувалися з секретарем Токмацької міської ради Олександром Чубом та заступником міського голови Сергієм Степурою…
Питання, що турбують токмачан – мешканців мікрорайону «Ковальський»:
1.     Водозабезпечення мікрорайону. Відомо, що міськводоканал підключив на два дні мікрорайон до так званого резервного водоводу з метою його тестування. Мешканці стверджують, що не вдоволені якістю води і тиском, особливо в дев`ятиповерхівках, крім того з-за великого загального тиску водогону може порвати внутрішні квартирні мережі.
2.     Перевибори комітету мікрорайону. До депутатів Токмацької міської ради Світлани Поліщук і Романа Нанівського надійшло письмове звернення від мешканців про скликання звітної конференції  мікрорайону. Депутати будуть звертатись до міського голови з цього питання.
Окрім цього присутні на зустрічі підняли і інші болючі питання мікрорайону: незадовільний стан доріг, пішохідних доріжок, відсутність дорожніх знаків стосовно обмеження руху ваговозів по вулицям мікрорайону, тощо.


Петро КРОПИВА


Немає коментарів:

Дописати коментар