середа, 2 січня 2019 р.

ТОКМАЧЧИНА ПІДТРИМАЛА ІНІЦІАТИВУ ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО

Ціну на газ в Україні потрібно не підвищувати, а зменшити. Про це під час зустрічей з мешканцями нашої держави заявляє лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко. За її словами, тариф можна знизити щонайменше вдвічі. Реальна ціна газу для населення - 80-90 американських доларів за тисячу кубів, стверджує політик. А перепродаж палива за завищеною ціною вона називає корупційною махінацією.
Нардеп закликала своїх колег по парламенту виступити проти підвищення газових тарифів для громадян. 
"Саме депутати мають стати на захист людей, тому що цих депутатів обирали люди. Я закликаю усіх депутатів усіх рівнів, обласних, міських, районних, негайно скликати позачергові сесії, Звернутися до президента України Порошенка. Це ще одне необґрунтоване підвищення тарифів на газ та тепло. Я також прямо звертаюсь до спікера парламенту - до Парубія, а також до депутатів ВР негайно скликати позачергової сесії ВР, для того щоб розглянути це питання", - заявляє Юлія Тимошенко, лідер "Батьківщини".
На це звернення свого лідера миттєво зреагували депутати – «батьківщинівці» Токмаччини.
Так, 25 жовтня 2018 року, депутатами Токмацької міської ради від ПП ВО «Батьківщина», майже в повному складі, було ініційовано включення до порядку денного сімдесят   сьомої   сесії  Токмацької міської  ради сьомого   скликання питання про розгляд депутатського запиту про недопустимість підвищення ціни на газ для населення з 1 листопада 2018 року.
Присутні на сесії депутати від всіх політичних партій, що представляють інтереси територіальної громади у нашому місті, внесли свої пропозиції до тексту Звернення та 26 голосами (одноголосно) підтримали даний проект Рішення. Ось би така злагодженість відбулася і у Верховній Раді України!
Своїми голосами місцеві народні обранці, присутні на сесії, направили Президенту України Порошенко П.О. і Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б. Звернення з вимогою скасувати незаконне та необґрунтоване рішення про підвищення ціни на газ для населення на 23,5% та Голові Верховної ради України Парубію А.В. звернення з вимогою негайно ініціювати скликання позачергової сесії Верховної ради України для того, щоб розглянути питання щодо скасування незаконного та необґрунтованого рішення про підвищення ціни на газ для населення на 23,5%.
Долучилися до цієї вимоги і прості партійці від «Батьківщини» у місті Токмаку і Токмацькому районі.
Так, наприклад, у Токмацькому районі партійними активістами зібрано   5357 підписів під вимогою про зниження тарифу на газ. По м.Токмак  підписи під зверненням поставили 7596 чоловік.
Тож, гуртом і батька легше бити! (українська народна мудрість).


Петро КРОПИВА


Немає коментарів:

Дописати коментар