субота, 12 січня 2019 р.

11 січня відбувся благодійний ярмарок в підтримку дітей-інвалідів з дитинства і їх сімей в фойе Токмацького міського Будинку культури

3400 гривень - таку суму зібрали ми на благодійному ярмарку в підтримку дітей-інвалідів з дитинства та їх сімей. Гроші з ящиків дружно перерахували і відразу ж передали представнику громадської організації, яку очолює А.І.Білоцерковець.
На жаль, погода не сприяла нам - всюди талий сніг, вода, дощ і не було можливості сухим дістатися в міський Будинок культури. Проте, захід відбувся і ми залишилися задоволені. Всі учасники проявили себе з найкращого боку, показали кращі свої якості.
Захід вела О.А.Санець, з якою у нас був постійний контакт в період підготовки до ярмарку, а на самому заході Ольга Анатоліївна ще й чудово заспівала всім присутнім. 
Радісне пожвавлення викликав концерт учнів викладача ТДМШ С.Утєнкової - відомий вже всій Україні Владислав Грицун та його колеги по акордеону Іван Буркот і Герман Матвєєв.
Порадували випічкою майстри своєї справи ДНЗ "Багатопрофільний центр ПТН".
Запашну каву та попкорн готувала всім Оксана Прилуцька та її чоловік Анатолій.
Свої вишивки представили члени Товариства дітей-інвалідів, а власні чайові трав'яні збори і варення з малини і полуниці в оригінальних упаковках на суд покупців представила О.Черняєва.
Тут можна було побачити вироби творчого колективу "Натхнення" та сувеніри з гончарної глини Л.Володіної. Перелік учасників можна продовжувати і тому просимо пробачення, якщо когось не назвали. 
Зробимо простіше і висловимо щиру подяку від Центру розвитку та підтримки молодіжних ініціатив всім, хто підтримав нашу ідею і прийняв активну участь в благодійній акції.
Хлопці ж і дівчата Центру попрацювали відмінно і були скрізь - готували столи, продавали, носилися з ящиком для пожертвувань, працювали в фотозоні ...
Всім - величезна подяка! Ми разом зробили велику справу.
Хтось може сказати - 3400 гривень - це крапля в морі, чи варто було через таку суму затівати захід? Що сказати? Звичайно, варто. Ми дали можливість людям розкрити себе, проявити кращі якості душі, для молоді це урок доброти, безкорисливості і співчуття, ми звернули увагу громади міста на проблему, для батьків дітей-інвалідів  нехай і маленька, але все ж допомога від усіх нас, повідомляє Центр розвитку та підтримки молодіжних ініціатив на своїй сторінці у facebook.


Немає коментарів:

Дописати коментар