вівторок, 3 квітня 2018 р.

Почесні відзнаки журналістів Запорізької області

Відбулося березневе засідання секретаріату Запорізької обласної організації національної спілки журналістів України (ЗОО НСЖУ).
Розпочалося зібрання урочистим врученням знаків Почесний журналіст України відомим журналістам – Віталію Голоду з Токмака та Олександру Чехаріну із Запоріжжя.
Віталій Голод відсвяткував своєрідний ювілей – 20 років журналістської діяльності. Це були роки, насичені творчістю і пошуком. Працював власкором обласної газети «Запорізька правда», на її шпальтах творчо і цікаво висвітлював події та людей Токмаччини. 
Нині Віталій Голод – головний редактор газети «Наше місто – Токмак». Попри всі труднощі і негаразди, він високо тримає марку газети. Публікації газети і її редактора, зокрема, відповідають кращим журналістським стандартам. Віталій користується заслуженим авторитетом серед читачі і своїх колег. Тож висока нагорода – цілком заслужена, що відзначалося на засіданні членами секретаріату.

Голова ЗОО НСЖУ Наталія Кузьменко вручила нагороди колегам, привітала їх від всієї журналістської спільноти, побажала творчих успіхів та натхнення. Колектив нашої газети «Токмацькі Вісті» приєднується до привітань та бажає колегам усіх гараздів.




Немає коментарів:

Дописати коментар