вівторок, 17 квітня 2018 р.

У Токмацькому районному суді слухалася адміністративна справа про притягнення до адміністративної відповідальності Тарасенка Володимира Миколайовича, друга частина

Друга частина, перша частина знаходиться тут

17 квітня, сьомий раз, у Токмацькому  районному суді слухалася адміністративна справа про притягнення до адміністративної відповідальності Тарасенка Володимира Миколайовича за ч.1,2 ст.172-7 КУпАП. Володимира Миколайовича на слуханні не було, про що він повідомив зранку суд письмово цього ж дня, бо знаходиться у службовому відрядженні. Враховуючи цей факт, суд, вислухавши думку захисника і прокурора, ухвалив за необхідне відкласти розгляд даної адміністративної справи на іншу дату – 27 квітня о 09:30 годині.
Текст рішення суду


27 квітня, восьмий раз, у Токмацькому  районному суді слухалася адміністративна справа про притягнення до адміністративної відповідальності Тарасенка Володимира Миколайовича (в.о. головного лікаря КП "Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування " ТМР) за ч.1,2 ст.172-7 КУпАП. Володимира Миколайовича на слуханні не було. Враховуючи цей факт, суд, вислухавши думку захисника і прокурора, ухвалив за необхідне відкласти розгляд даної адміністративної справи на іншу дату – 07 травня.
Текст рішення суду


Петро Кропива



Немає коментарів:

Дописати коментар