понеділок, 2 січня 2017 р.

З ювілеєм, дитяча бібліотеко!



Святково прибрана зала, кульки, посмішки дітей та дорослих – надзвичайно атмосфера панувала 27 грудня 2016 року в стінах Токмацької дитячої бібліотеки - цьому храму книги виповнилось 70 років!
За цей час вона стала ще кращою, сучаснішою, з’явилися комп’ютери, поновився книжковий фонд новою літературою, проведено ремонт приміщення. Наразі в бібліотеці дійсно комфортно і по-домашньому затишно
.
Надзвичайне свято для присутніх, під чутким керівництвом завідуючої бібліотекою - Перепечай Людмили, організували бібліотекарі ЦДБ - Мітьєвська Анжела та Ревічева Олена разом з юними читачами Шевченко Катериною, Сердюк Єлізаветою, Яковенко Уляною, Палій Лікою, Буркот Катериною, Дмитращенко Марією та Олександрою, Липським Єгором.
Звичайно, як і на будь-який День народження до винуватців свята завітали гості - маленькі читачі з батьками, а також представники музичної школи, які порадували присутніх музичними номерами, а саме директор музичної школи Локотков Сергій і його учень Земляний Кирилл виконали музичну композицію на гітарах, а згодом під їх акомпанемент, а також Локоткової Анастасії, неймовірну пісню виконала викладач музичної школи Локоткова Ірина, а маленька Марія Локоткова зарядила всіх новорічним настроєм виконанням пісеньки про ялинку.
Не залишили поза увагою свято, і представники місцевої влади, які подякували колективу книгозбірні за плідну працю та вагомий внесок у виховання дітей книгою, та вручили подарунки, котрі так необхідні у роботі бібліотеки - книжки!
А Чаговець Олена та почесний житель міста Ахрамєєв Василь порадували дітей солодкими смаколиками.
Звичайно, не могли не долучитись до привітань і колеги - представники ЦБС м. Токмака на чолі з директором Таран Мариною, а також працівники центральної районної бібліотеки з головуючою Яровою Наталією, які теж не залишили винуватців свята без подарунків.
Протягом заходу лунали вірші, пісні, діти показували театралізовані номери, проте родзинкою свята стала пісня в стилі реп у виконанні бібліотекарів з їх читачами.
Не забули згадати теплими словами цього дня і ветеранів бібліотечної справи, а також нагородити почесними дипломами найкращих читачів.
На завершення свята господині закладу показали присутнім власноруч знятий фільм про дитячу бібліотеку. І наголосили: "З кожним своїм відвідуванням читачі бібліотеки залишають у її стінах іскорки свого серця. І доки ми разом, доки поряд з нами наші читачі, буде жити наша дитяча бібліотека!".
Офіційна сторінка ЦБС м. Токмак на facebook.com






Немає коментарів:

Дописати коментар