четвер, 6 липня 2017 р.

Позачергова сесія Токмацької міської ради

05 липня відбулася позачергова сесія Токмацької міської ради, депутатами розглянуто три питання: «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 31.01.2017 р. №5 «Про бюджет міста Токмака на 2017 рік», «Про визначення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об`єктів за рахунок коштів бюджету міста та коштів підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності міста », «Про дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою юридичній особі».
Стосовно першого питання депутати прийняли субвенцію з державного бюджету та направили її на оплату покриття різниці тарифів комунальних підприємств водоканалу та тепломережі за 2015 рік. За інформацією представника водоканалу на сьогодні тариф, за яким надаються послуги водопостачання значно нижчий від реальних витрат підприємства. Депутати погодилися з пропозицією депутата Романа Нанівського (ВО «Батьківщина») про те, що перед розглядом таких питань на сесіях всі постійні депутатські комісії мають мати певні тарифні розрахунки цих підприємств, бачити цю різницю, обговорювати і приймати рішення в комісіях.
В другому питанні депутати визначили розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об`єктів за рахунок коштів бюджету міста та коштів підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності міста в сумі 5100 гривень.
Третім рішенням депутати надали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою юридичній особі за адресою вул. Ковальська 59-А загальною площею 19,1559 га.


Петро Кропива



Немає коментарів:

Дописати коментар