неділя, 23 липня 2017 р.

Припинення комунальної установи Токмацька центральна районна лікарня шляхом її ліквідації

20 липня відбулася тридцять   шоста   сесія  Токмацької міської  ради сьомого скликання. На ній депутати прийняли рішення про  припинення комунальної установи Токмацька центральна районна лікарня шляхом її ліквідації та про створення комунального підприємства  «Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Токмацької міської ради. Як запевнив в.о. головного лікаря Токмацької ЦРЛ Володимир Тарасенко, прийняття цього рішення ніяк не вплине на надання невідкладної медичної допомоги любому громадянину України чи іноземної держави, а вже проходити курс лікування в новоствореному медичному закладі зможуть тільки токмачани, мешканці токмацького району лікуватися зможуть пропорційно до виділених та профінансованих коштів з боку Токмацької районної ради або ОТГ (об`єднаної територіальної громади).
Про клопотання щодо передачі майна до комунальної власності територіальної громади м. Токмак – в цьому ухваленому рішенні мова йде про новозбудований водогін до мікрорайону «Ковальський». Залишилося тільки визначитися з призначенням цього водогону – він буде основний, резервний чи постачати воду до мікрорайону «Лівобережний»? Але це можна буде зрозуміти тільки після гідравлічних іспитів цього об`єкта.
Не вдалося депутатам на сесії врегулювати низку питань щодо надання  дозволу на відключення від мережі  централізованого опалення в м.Токмак та встановлення каплички у мікрорайоні «Ковальський».


Петро Кропива








Немає коментарів:

Дописати коментар