вівторок, 2 березня 2021 р.

З приводу «ситуації, що склалася з навмисним збільшенням показів по електроенергії для населення»

Начальник Токмацького МРЕМу Едуард ГРИШУН відповів на депутатське звернення депутата обласної ради  Валерії МАТВІЄНКО.

23 лютого 2021 року депутат Запорізької обласної ради Валерія Матвієнко звернулася до керівника Токмацького міжрайонного району електричних мереж (МРЕМ) Едурда Гришуна з приводу «ситуації, що склалася з навмисним збільшенням показів по електроенергії для населення» Токмацької міської громади:

Керуючись ст. ст. 11, 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», у зв’язку з численними зверненнями мешканців Токмацької міської громади, наполягаю на вирішенні ситуації, що склалася з навмисним збільшенням показів по електроенергії для населення. Ця проблема виникла ще в серпні-вересні 2020 року і тягнеться до теперішнього часу. Покази лічильників у громадян дуже відрізняються від показів, які Токмацький РЕМ виставляє для оплати. Люди в розпачі, оскільки борги за використання електроенергії не зникають, посадові особи Токмацького РЕМу на контакт не йдуть. Проблема гостро постала та потребує негайного вирішення.

Звертаюсь до Вас, як до посадової особи, яка несе відповідальність за все, що стосується надання послуг з електропостачання, та наполегливо прошу вирішити проблемну ситуацію з неправомірним збільшенням показів за використання електроенергії.

Про вжиті заходи прошу повідомити в 10-денний термін на мою електронну адресу.

Додатково повідомляю, що в разі Вашої бездіяльності буду змушена звернутися до правоохоронних органів за захистом порушених прав мешканців Токмацької міської громади.

2 березня 2021 року Валерія Матвієнко отримала відповідь на своє звернення.

Читати далі…

Немає коментарів:

Дописати коментар