понеділок, 28 вересня 2020 р.

«БАТЬКІВЩИНА» - ТІЛЬКИ СВОЇ, ТІЛЬКИ ПРОФЕСІОНАЛИ!

«Батьківщина»  представила команду, з якою йде на місцеві вибори. Після нещодавньої зміни керівництва обласної партійної організації, її лави значно оновились та поповнились професійними кадрами. Це  - досвідчені управлінці, промисловці, економісти, юристи, керівники вузів, медики, фермери, представники малого та середнього бізнесу. Визначаючись з кандидатами, «Батьківщина» керувалась трьома  основними критеріями: професіоналізм, порядність та обізнаність. В списках «Батьківщини» нема весільних фотографів або ведучих концертів, натомість є досвідчені кандидати, котрі добре обізнані з проблемами своїх територій та чітко знають шляхи їх вирішення.

У Запорізькій області «Батьківщина» висунула близько 2000 кандидатів. Вони балотуватимуться  в сільські, селищні, міські, районні та обласну ради. Також в 5 найбільших містах Запорізької області, в тому числі в Токмаку,  «Батьківщина» висунула своїх кандидатів на посади міських голів.

Партійний список очолює керівник Запорізької обласної організації Владислав Куценко – екс-помічник міністра юстиції, який повернув у державну власність близько 4 тис. гектарів незаконно приватизованої землі в Запорізькій області, а також  виступив проти режиму Порошенка, порушивши кримінальні провадження щодо тодішньої голови НБУ Валерії Гонтарєвої та інших високопосадовців, наближених до Порошенка.  

До першої  п’ятірки також увійшли помічник-консультант народного депутата України,  чинний  депутат Пологівської райради Вячеслав Колесников, молода керівниця потужного фермерського господарства  з Чернігівки Катерина Гогунська, професорка, директорка інституту управління та права НУ «Запорізька політехніка» Валентина Зайцева та  чинний депутат Запорізької обласної ради Віктор Щербина.

У Токмаку  від «Батьківщини» на вибори йдуть 49 кандидатів. Серед них люди, які добре відомі токмачанам. Зокрема Валерія Матвієнко - заступник голови Токмацької райради, відома громадська діячка, волонтерка, яка балотується до Запорізької обласної ради.

Віталій Сіденко – кандидат на посаду голови Токмацької громади. Відомий підприємець, громадський діяч, голова ОСББ, діючий депутат Токмацької міськради.

Голова фермерського господарства «Україна», депутат Токмацької райради, людина, котра зробила неабиякий внесок в розвиток району Людмила Будовська - кандидат в депутати Токмацької міськради.

Дмитро Яйло – керівник фермерського господарства «Ікспром Агро», депутат Остриківської сільради, голова Токмацької районної організації «Батьківщини». На цих виборах він балотується до Токмацької міської ради.

Відома громадська діячка, екоактивістка, блогерка  Ірина Боднарчук – кандидат в депутати Токмацької міськради. 

Кожен з кандидатів від «Батьківщини» від Токмаччини заслуговує на те, щоб написати про нього окрему статтю – всі вони люди досвідчені, енергійні, добре розуміються на справах міста та села, щиро прагнуть зробити рідну  громаду заможною та щасливою.

 Серед основних завдань в новообраних органах місцевого самоврядування  «Батьківщина» для себе ставить:

1. Недопущення реалізації планів «Слуг народу»  щодо ліквідації Запорізької області  шляхом її приєднання до Дніпропетровщини.

2. Зупинення систематичного підвищення цін на газ, воду, електроенергію та транспортування газу.

3. Створення нових робочих місць та економічний розвиток Запорізького  регіону в цілому  та окремих територій,  зокрема міста Токмака і Токмацького району.

4. Всебічну підтримку села. Збереження всіх існуючих медзакладів - від маленьких ФАПів до лікарень, а також шкіл і дитячих садків.

5. Блокування намірів «Слуг народу» обкласти селян новим податком на пай.

6. Ліквідацію так званих «благодійних фондів» в навчальних закладах та забезпечення безкоштовного харчування для дітей у школах та дитсадках.

7.  Боротьбу з розповсюдженням наркотиків, наркозакладниками та «наливайками».

«Батьківщина»  рішуче засуджує  безліч «недореформ», на які влада витрачає мільярди. Децентралізація, медична, освітня, судова, реєстраційна  та поліцейська псевдореформи  жодним чином не поліпшили життя простих людей.  «Батьківщина» ставить для себе пріоритетом розвиток економіки та створення робочих місць і підтримає одну-єдину реформу – реформу гаманця українців.  Дамо людям можливість працювати та заробляти гроші – і вони самі зможуть вирішити свої питання і з медициною, і з освітою, і з торгівлею. Не буде у людей грошей – всі ці реформи стануть простим непотребом. «Батьківщина» виступає, насамперед, за створення  нормальних умов для економічного розвитку Запорізького  регіону.  І саме з такою позицією наша команда йде на місцеві вибори»,- наголошує голова Запорізької обласної «Батьківщини» Владислав Куценко.

Микола Чарук.

Немає коментарів:

Дописати коментар