пʼятниця, 12 січня 2018 р.

П’ятдесят четверта сесія Токмацької міської ради

П’ятдесят  четверта   сесія Токмацької  міської ради сьомого скликання (позачергова) відбулася 12 січня. Депутати розглянули тільки два питання черги денної, бо третє, що було заплановано для розгляду (Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та передачу її в оренду юридичній особі), за пропозицією постійної профільної депутатської комісії було знято з порядку денного і буде розглянуто на черговій сесії 25 січня.
Ухваленні рішення –
1. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.17 р. № 4 «Про бюджет  м. Токмак на 2018 рік» - за зверненням КП «Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» депутати надали дозвіл на перерозподіл асигнувань з теплопостачання по КП «Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» на суму 1368,8 тис. грн. на  асигнування на заробітну плату по КУ Токмацька ЦРЛ на суму 1368,8 тис. грн. для оплати податків з заробітної плати.
По програмі "Програма для забезпечення виконання рішень суду на 2017-2020 роки" змінили КПК з 0813242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення» на КПК 0813032 «Надання пільг окремим категоріям громадян з оплати послуг зв'язку».

2. Про звернення депутатів Токмацької міської ради  до голови Запорізької обласної державної  адміністрації Бриля К.І. – депутати звернулися до очільника області з проханням допомогти у фінансуванні медицини Токмака з метою усунення заборгованості з виплати заробітної плати за грудень 2017 року, в тому числі.

Петро Кропива



Немає коментарів:

Дописати коментар