понеділок, 5 квітня 2021 р.

Запорізька обласна рада підтримала всі рішення «Батьківщини»

З ініціативи депутатів партії «Батьківщина» в Запорізькій облраді 33 млн гривень буде виділено на потреби медзакладів регіону.

Обласна дитяча лікарня отримає близько 8,2 млн. гривень на ремонт, нове медичне обладнання та харчування маленьких пацієнтів.  Міській дитячій лікарні виділено 10 млн. гривень на реконструкцію занедбаної будівлі інфекційного відділення.

Також виділені кошти будинку дитини «Сонечко», обласному кардіологічному центру, швидкій допомозі, обласному бюро судмедекспертизи та Запорізькій школі-інтернату №1 для дітей з особливими потребами.

В міжсесійний період депутати від «Батьківщини» домоглися виділення понад 4 млн. гривень медичному центру репродукції людини, обласному центру екстреної медичної допомоги, Молочанському дитячому санаторію та психіатричному санаторію в Запоріжжі.

«Всі наші ініціативи без виключення були підтриманні депутатським корпусом облради. Медичні заклади та установи регіону отримали необхідні кошти. За нинішніх умов це надважливо. Запорізька «Батьківщина» й надалі приділятиме велику увагу та підтримуватиме медичні заклади нашого регіону», – наголошує керівник Запорізької «Батьківщини» Владислав Куценко.

Політична сила приділяє увагу не тільки питанням підтримки медицини. Саме з ініціативи «Батьківщини», Запорізька облрада виділила 1 млн. гривень на реконструкцію очисних споруд в Пологах та понад 2 млн. гривень на ремонт каналізаційної мережі в смт. Чернігівка.

Немає коментарів:

Дописати коментар